پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۷

انتشار كتاب سير تحول تزئينات معماري در مسجد گوهر شاد

كتاب « سير تحول تزئينات معماري در مسجد گوهر شاد » تأليف آقاي سيد علي اكبر سيدي ، عضو هيئت علمي بخش هنر دانشكده هنر ومعماري دانشگاه شيراز ، منتشر شد.
دراين تاليف به بررسي تزئينات وابسته به معماري به خصوص، كاشي كاري هاي دوره تيموري با محوريت آثار استاد قوام الدين شيرازي كه از معماران بنام دوره تيموري و سازنده مسجد گوهر شاد مي باشد، پرداخته شده است .
پژوهش حاضر بخشي از تحقيقاتي است كه، تزئينات وابسته به معماري دوره تيموري در آن مورد توجه قرار گرفته است.
گفتني است اين كتاب در 142 صفحه توسط انتشارات دانشگاه شيراز در قطع خشتي به چاپ رسيده است.
همچنين از ديگر آثار منتشر شده توسط اين عضو هيئت علمي دانشگاه شيراز مي توان به اثري مشترك در زمينه قالي ايران با عنوان '' روياي بهشت ''كه به 4 زبان آلماني -عربي-انگليسي- فارسي منتشر شده است اشاره كرد.

منبع خبر:
.