جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

ارائه خدمات تخصصي انتخاب رشته در مركز مشاوره دانشگاه شيراز

اهميت روز افزون انتخاب رشته تحصيلي در بين افراد و وجود مراكز غيرتخصصي در سطح شيراز سبب گرديد تا مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز با بهره گيري از تخصص روان شناسان و كارشناسان خبره به ارايه خدمات علمي و مطابق با آخرين يافته هاي موجود كشور در اين حوزه بپردازد.
قبل از آغاز به كار اين فرايند، دانش آموزان و والدين آنها با شركت در همايش انتخاب رشته با تغييرات و اصلاحات صورت گرفته در اين زمينه آشنا و به صورت حضوري به مشورت با كارشناسان اين مركز پرداختند.
علاوه براين در بازه زماني انتخاب رشته، به منظور افزايش آگاهي افراد از رشته هاي تحصيلي و آينده كاري آنها، نمايشگاه آشنايي با مشاغل برپا و شركت كنندگان پس از تكميل آزمون هاي روان شناختي با رشته هاي تحصيلي متناسب با شخصيت و علاقه خود آشنا شدند.
انتخاب رشته كنكور سراسري امسال از دهم شهريور ماه آغاز و تا پايان روز بيست و سوم شهريور ماه ادامه داشت.

تاریخ: ۱۴:۵۱ - ۲۵/۰۶/۱۳۹۷   بازدید: ۳۴۵