چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

درخشش دانشجويان دانشگاه شيراز در المپياد ملي دانشجويي

دكتر علي رضايي ، مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز از درخشش دانشجويان اين دانشگاه در بيست وسومين المپياد غير متمركز دانشجويي خبر داد.
وي درخصوص مراحل برگزاري اين المپياد علمي اظهار داشت: مرحله اول بيست و سومين المپياد غير متمركز دانشجويي سال 97 در رشته هاي زبان و ادبيات فارسي، الهيات و معارف اسلامي، علوم اقتصادي، حقوق، علوم تربيتي، شيمي، فيزيك، زيست شناسي، رياضي، آمار، مهندسي برق، مهندسي شيمي، مهندسي عمران، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي كشاورزي( زراعت و اصلاح نباتات)، علوم جغرافيا، مهندسي مواد، روانشناسي و علوم زمين به مدت 2 روز به صورت همزمان در دانشگاه هاي كشور برگزار گرديد.
به گفته ي دكتر رضايي ، دانشگاه شيراز مسئول مركز منطقه 7 المپياد دانشجويي كشور بوده و دفتر استعداد هاي درخشان به عنوان دبير اجرايي اين آزمون مسئوليت برگزاري آزمون و اعلام نتايج به سازمان سنجش را به عهده دارد.
وي ادامه داد : در اين مرحله دانشگاه هاي موجود در هر قطب دانشجويان خود را به صورت يك تيم حداكثر 5 نفره در هر رشته به دانشگاه مركز هر قطب براي شركت در مرحله اول آزمون غير متمركز اعلام مي نمايند.
مرحله اول المپياد در سه حوزه دانشگاه شيراز، دانشگاه ياسوج و دانشگاه خليج فارس بوشهر برگزار گرديد.
در مرحله اول اين المپياد 244 نفر از دانشجويان دانشگاه هاي استان فارس، بوشهر و كهگيلويه و بوير احمد (دانشگاه شيراز 100 نفر، دانشگاه ياسوج 38 نفر، دانشگاه خليج فارس بوشهر 54 نفر، ساير دانشگاه ها: 52نفر) به رقابت پرداختند و 77 نفر از دانشجويان شركت كننده موفق به كسب حد نصاب قبولي جهت شركت در مرحله نهايي المپياد شدند كه از اين ميان 62 نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز به عنوان برگزيده مرحله اول المپياد غير متمركز و 15 نفر هم به عنوان برگزيده المپياد متمركز( رتبه هاي 15-1 كنكور كارشناسي ارشد) به مرحله نهايي راه يافتند.
مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز گفت : مرحله نهايي المپياد هم درتهران برگزار گرديد و برگزيدگان المپياد غير متمركز و با يكديگر به رقابت پرداختند و 24 نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز موفق به كسب رتبه هاي برتر 15-1 شدند.

تاریخ: ۱۰:۳۰ - ۱۴/۰۷/۱۳۹۷   بازدید: ۴۲۵