جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

برگزاري نشست تخصصي دانشگاه سبز با حضور اساتيد بين المللي در دانشكده هنر و معماري

نشست تخصصي دانشگاه سبز با حضور پروفسور بروتس از دانشگاه سالزبورگ اتريش و پروفسور لوجا از دانشگاه بخارست روماني در تالار ياسمن دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز برگزار شد.
در ابتداي اين نشست كه با حضور جمعي از اساتيد و دانشجويان بخش معماري ترتيب يافت ؛ دكتر كاوه فتاحي عضو هيئت علمي بخش معماري دانشكده هنر و معماري ضمن خوشامد گويي به حاضرين به معرفي سخنرانان و ميهمانان اين نشست تخصصي پرداخت.
سپس پروفسور بروتس با بيان مطالبي درخصوص '' مديريت سبز در دانشگاه شيراز'' اظهار داشت : دانشگاه ها در سراسر جهان، مناسب ترين مكان براي اجراي طرح مديريت سبز هستند و چنين رويكردي در مديريت ها و طراحي هاي معماري امروز بايد مد نظر قرار گيرد.
وي دليل عدم پيشبرد رويكرد مديريت سبز در بيشتر نقاط دنيا را دلايل و بهانه هايي از جمله عدم وجود بودجه لازم يا مشكلات نگهداري و كمبود نيرو برشمرد و خاطر نشان كرد: راه حل اصلي ؛ وجود پشتكار در اجرا و حس تعلق به مديريت سبز و مقابله با مخالفت ها و مشكلات است.
استاد دانشگاه سالزبورگ اتريش گفت : هر دانشگاه در هر شهر متناسب با شرايط اقليمي خود مي تواند برنامه خاصي را در اين زمينه پيش ببرد .
تاكيد بر ايجاد تنوع هاي زيستي گوناگون در دانشگاه و معرفي نمونه هاي موردي در جهان ، از ديگر بحث هاي مطرح شده در اين نشست تخصصي بود.
در ادامه سخنراني ، جلسه پرسش و پاسخ دانشجويان و سخنراني كوتاه پروفسور لوجا برگزار شد. سخنان و جمع بندي دكتر فتاحي و تقدير از حضور مهمانان ، پايان بخش اين برنامه بود .

تاریخ: ۱۴:۰۷ - ۱۶/۰۷/۱۳۹۷   بازدید: ۲۹۰