پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۷

معرفي معاون جديد آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز

در مراسمي از زحمات 5 ساله دكتر سيدمحسن تقوي تقدير و دكتر عليرضا افشاري فر به عنوان معاون جديد آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز معرفي شد.
دكتر افشاري فر هم اكنون مسئوليت قائم مقام رياست دانشگاه را نيز برعهده دارد.
دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز در اين آيين با آشنايي بيش از 40 ساله با دكتر تقوي اظهار داشت : اين مراسم به معناي توديع نيست ؛ چراكه از تجربيات ارزشمند اين استاد دانشگاه شيراز در عرصه هاي ديگراستفاده مي شود.
وي ، ملاك انتصاب افراد در پست هاي مختلف دانشگاه شيراز را سابقه ، شايستگي و توانمندي برشمرد و تصريح كرد : وحدت بين همه ي دانشگاهيان ، استفاده از سلايق مختلف و بي توجهي به گروه بندي هاي مرسوم سياسي ، از نكات مورد توجه در انتخاب مديران است.
رئيس دانشگاه شيراز با تاكيد بر ضرورت برنامه محوري در بخش هاي مختلف دانشگاه به ويژه دو حوزه آموزشي و پژوهشي ، بيان كرد : بايد سرمايه هاي امروز دانشگاه چه از نظر نيروي انساني و چه از نظر فني و پشتيباني در راستاي اهداف بلند مدت ، ميان مدت و كوتاه مدت از پيش ترسيم شده قرار گيرد.
دكتر نادگران افزود : با توجه به محدوديت هاي بودجه اي ، پراكنده كاري جواب نمي دهد و دانشگاه بايد به صورت هماهنگ و منسجم در راستاي اهداف گام بردارد.
وي با آسيب شناسي فعاليت هاي پژوهشي ، اظهار داشت : پژوهش هاي سليقه اي در وضعيت كنوني به درد كشور نمي خورد و پژوهش بايد گره گشاي مسائل و مشكلات جامعه باشد.
رئيس دانشگاه شيراز ادامه داد : اگر دانشگاه ها از پاسخگويي به نيازهاي جامعه غفلت بورزند ؛ از متن جامعه جدا و حذف مي شوند.
دكتر نادگران گفت : بايد اثر و خروجي دانشگاه ها در جامعه ديده شود و در اين راستا برنامه ريزي هاي مناسبي در وزارت علوم ، تحقيقات و آموزش عالي صورت گرفته است.
وي افزود : مهارت آموزي دانشجويان به ويژه دانشجويان دوره كارشناسي ، از جمله اين برنامه هاست و تلاش شده تا براي اجرايي شدن اين برنامه ها اقدامات لازم انجام شود.
رئيس دانشگاه شيراز در بخش ديگري از سخنانش به ارتقاي رتبه ي اين دانشگاه در نظام هاي رتبه بندي بين المللي اشاره و خاطر نشان كرد : تا پيش از اين دانشگاه شيراز در QS World University Rankings حضور نداشت ، اما هم اكنون جزء 6 دانشگاه برتر كشور در اين رتبه بندي بين المللي است.
وي ادامه داد : در نظام رتبه بندي لايدن CWTS Leiden Ranking هم رتبه دانشگاه شيراز از 800 به 505 ارتقا يافته كه اين نشانگر تلاش همه دانشگاهيان دانشگاه شيراز است.
دكتر نادگران در پايان گفت: دانشگاه شيراز به عنوان يكي از دانشگاه هاي سطح يك كشور ، مسئوليت '' برنامه محوري دانشگاه ها '' را برعهده گرفته و در اين راستا از نظرات و پيشنهادهاي عالمانه و كارشناسانه استقبال مي كند.

دكتر افشاري فر ، قائم مقام رئيس دانشگاه و معاون جديد آموزشي و تحصيلات تكميلي هم در اين مراسم به بيان مهمترين برنامه هاي اين معاونت پرداخت.
پاسخگويي به مسائل جامعه ، حركت براي تحقق اقتصاد دانش بنيان ، گذر از درون گرايي ، برون گرا شدن دانشگاه ،هدفدار شدن فعاليت هاي آموزشي ، مديريت برنامه ريزي درسي ، نوگشايي رشته ها بر اساس نقشه استراتژيك دانشگاه ، جذب هدفمند اعضاي هيات علمي و ارتقاي كيفيت آموزشي؛ از مهمترين سرفصل هاي سخنان معاون جديد آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز بود.
دكتر تقوي، هم در اين مراسم به تشريح اقدامات صورت گرفته در معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي طي 5 سال گذشته پرداخت .
در انتها با اهداي هدايا از معاون پيشين آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز تقدير شد.

منبع خبر:
.