پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۷

طهورا باز هم قرآنيان دانشگاه شيراز را فراخواند

مراسم افتتاحيه چهارمين جشنواره قرآني طهورا با محوريت سوره فرقان ويژه دانشگاهيان دانشگاه شيراز، با حضور دكتر نادگران رييس دانشگاه و جمعي از مسئولان، اساتيد و دانشجويان در تالار حكمت دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين مراسم از 3 نفر از اساتيد دانشگاه شيراز كه درمرحله دانشگاهي دومين جشنواره قرآني اساتيد و 20 نفر از دانشجويان اين دانشگاه كه در سي و سومين جشنواره سراسري قرآن و عترت در مرحله منطقه اي و كشوري مقام هاي برتر را كسب نموده بودند تقدير شد.
مراسم سنج و دمام ،ختم دسته جمعي قرآن توسط تمامي شركت كنندگان،برگزاري نمايشگاه كتاب ،غرفه خوشنويسي و كتابت قرآن،از ديگر بخش هاي مراسم افتتاحيه چهارمين جشنواره قرآني طهورا بود.
دكتر علي اصغر شعاعي مهمان ويژه برنامه از شهر قم و قاري بين المللي كشورمان در ابتداي مراسم، آياتي از سوره مباركه حشر و حمد را قرائت نمود.
اين استاد و داور بين المللي با بيان خاطراتي از سفر هاي تبليغي خود به كشورهاي مختلف نظير روسيه مالزي پاكستان و سودان ، به بررسي شيوه هاي نوين آموزش قرآن كريم با رويكرد جذاب سازي براي جوانان و كساني كه آشنايي كمتري با قرآن دارند پرداخت .
وي با تلاوت يكي از نغمات قرآني ، مقام رست را به شيوه اي آسان و با استفاده از نواهاي معروف و شنيده شده ، آموزش داد .
در ادامه اين نشست قرآني كه با حضور پرشور دانشجويان برگزار شد ، خانم دكتر البرزي مدير اجتماعي و رئيس مركز حمايت از انجمن هاي علمي دانشگاه شيراز مطالبي را در رابطه با جشنواره طهورا و علت انتخاب سوره مباركه فرقان به عنوان محور اين جشنواره بيان كرد.
وي با تبيين ضرورت گسترش فعاليت هاي قرآني در دانشگاه ، به تشريح كاركردها و جايگاه قرآن به ويژه در علوم تربيتي و روانشناسي پرداخت.
اين استاد دانشگاه شيراز با اشاره به مفاهيم سوره فرقان همچون مساله انتخاب دوست ، مهجوريت قرآن ، ويژگي هاي عبادالرحمن و ابعاد علمي سوره فرقان ، اين سوره را متناسب با نيازها و پرسش هاي نسل جوان دانست.
شايان توجه است كانون قرآن و عترت در چهارمين سال برگزاري اين جشنواره هر سال با محوريت يك سوره از قرآن كريم سعي در انتقال مفاهيم نوراني قرآن كريم به دانشگاهيان در طي يك سال تحصيلي دارد، كه در قالب مسابقات متنوع و درگير نمودن تمامي ذائقه هاي دانشجويان در قالب بخش هاي مختلف جشنواره تلاش مي نمايد.
جشنواره قرآني دانشگاهي طهورا امسال با محوريت سوره مباركه فرقان در بخش هاي ادبي ، هنري ، پژوهشي، آوايي ، مجازي ، مسابقات كتابخواني ، كارگاه هاي آموزشي و سلسله نشست ها شروع به فعاليت كرد .
خانم قصاب زاده، دبير اجرايي جشنواره آخرين مهلت ارسال آثار به اين جشنواره را ۱۵ اسفندماه سال جاري اعلام كرد و گفت: دانشجويان، كاركنان و اساتيد دانشگاه شيراز كه علاقه مند به شركت در اين جشنواره مي باشند ،مي توانند جهت ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر به دبيرخانه جشنواره واقع در معاونت اجتماعي فرهنگي دانشگاه شيراز مراجعه نمايند.

منبع خبر:
.