پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۷

پيام رئيس دانشگاه به مناسبت يوم الله 13 آبان

بنام خداوند بخشنده مهربان

''سيزدهم آبان ماه، روز تجلي دوباره آزادگي و شجاعت و غيرت انقلابي در ملت مسلمان ماست''(مقام معظم رهبري)

سيزدهم آبان ماه روز استواري ملت ايران در مقابل ترفند استكبار، روز تجلي دوباره آزادگي، شجاعت و غيرت انقلابي، روز اعلام پايداري ملت در برابر آمريكا ، مقارن با سالروز تبعيد حضرت امام خميني (ره)، يادآور رشادت ملتي آگاه و شايسته در آفرينش صحنه هايي بديع در استكبار ستيزي و دفاع از استقلال و آزادي است. اين روز در تاريخ سراسر حماسي اين سرزمين، يادآور مناسبت هاي بزرگ و تاثيرگذاري است كه نشان دادند دستان لطف و فضل باريتعالي، همواره ياري گر قلب هاي توحيدي اين مردم است. شجاعت و فرزانگي رهبري بي نظير همچون امام خميني (ره) در كنار آگاهي نسل مؤثردانشجو و دانش آموز، اين روز را در تقويم ايران به روزي رنگين و خدايي تبديل نموده است. شهادت دانش آموزان ايراني در 13 آبان سال 1357 در راه بيان خواسته هاي برحق ملت ايران نشان داد كه استبداد و ظلم، ضددانش و آگاهي است و دانش برخاسته از ايمان استبداد را به عجز مي كشاند و دانشجويان مسلمان پيرو خط امام در سال 1358 با تكميل اين راه پرافتخار نشان دادند كه دانش، بينش و ايمان انقلابي مي تواند بزرگترين استكبار را هم به زانو در آورد. هوشياري و حركت در مسير امام و انقلاب و استعانت از خط روشن رهبري عظيم الشان در همه مقاطع تاريخي، جوانان و دانشجويان را خط مقدم مبارزه با استكبار قرارداده است. و اين بار نيز در سايه سار الطاف بيكران الهي و رهنمودهاي مقام معظم رهبري، به آمريكا نشان خواهيم داد كه تاريخ را اتفاقات نمي سازد، بلكه تاريخ يك ملت حاصل از خودگذشتگي هاي انسان هاي با اراده اي است كه جان و مال خود را فداي آرمان و اهداف مقدسشان مي كنند.
اينجانب ضمن گراميداشت اين روز، از خداوند متعال پيشرفت و سربلندي خدمت همه دانشگاهيان فرهيخته اعم از اساتيد محترم، كارمندان تلاشگر، دانشجويان عزيز و همچنين دانش آموزان گرامي را مسئلت نموده و همگان را به حضور در راهپيمايي 13 آبان دعوت مي نمايم تا ضمن تجديد ميثاق با آرمان هاي والاي انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري، خشم و انزجار خود را از استكبار جهاني ابراز نماييم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز