پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۷

برگزاري اولين كلاس طبيعت در دانشكده كشاورزي

امروزه اهميت طراحي فضاهاي آموزشي براي ارتقاء كيفيت آموزش و يادگيري فراگيران بر كسي پوشيده نيست. با ابتكار بخش ترويج و آموزش كشاورزي و با حمايت و پيگيري مديريت دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز، همزمان با جشن معارفه دانشجويان نو ورود دانشكده كشاورزي، نخستين كلاس طبيعت در دانشگاه شيراز افتتاح شد.
از منظر روانشناسي يادگيري، تحقق اهداف آموزش نيازمند فراهم نمودن عوامل متعدد از جمله فضاي آموزشي مطلوب و انگيزشي است. فضاي آموزشي مطلوب از طريق پشتيباني و مهيا نمودن بستر، زمينه هاي اجراي مطلوب برنامه هاي آموزشي را فراهم مي آورد. فضاي موجود در كلاس طبيعت داراي كالبدي آموزنده، تفكرانگيز، خلاقيت زا، متضمن سلامتي و رشد آموزش يادگيرنده ها مي باشد كه همه اين عوامل در بهبود يادگيري و افزايش اعتماد به نفس فراگيران مؤثر مي باشند. علاوه بر مزاياي فوق برگزاري چنين كلاس هايي مزيت صرفه جويي در انرژي و مفرح بودن را نيز دارا است. انتظار مي رود با توجه به پتانسيل هاي موجود دانشگاه به دليل طبيعت چهار فصل و مطلوب شهر شيراز، ضمن توسعه و ارتقاء چنين فضاهايي امكان استفاده هر چه بيشتر دانشجويان فرهيخته ي دانشگاه فراهم گردد.
منبع خبر:
.