سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

افتتاح ساختمان خيرساز در دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز

آئين گشايش ساختمان شماره 4 دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز با حضور اعضاء هيأت رئيسه دانشگاه، جمعي از اساتيد و دانشجويان برگزار شد.
دكتر محمدرضا بذرگر ، رئيس دانشكده هنر و معماري اظهار داشت: اين ساختمان با هزنيه 12 ميليارد ريال و با زيربناي 740 متر مربع بنا شده است.
وي افزود: حدود نيمي از هزينه ساخت اين پروژه توسط خير نيك انديش خانم سيمين قانع شيرازي و به يادبود برادر فقيدشان، مرحوم دكتر حميد (سيروس) قانع شيرازي اهداء شده است.
دكتر بذرگر خاطرنشان كرد: ساختمان شماره1 و 2 دانشكده هنر و معماري نيز توسط مرحوم نادركاظمي احداث شده و اميد آن مي رود كه دانشجويان اين دانشكده بتوانند از اين فضاي مطلوب، استفاده بهينه داشته باشند.
دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز نيز در آئين گشايش ساختمان شماره 4 دانشكده هنر و معماري با اشاره به آياتي از كلام الله مجيد، اقدامات خيران را نمونه ي سبقت در پرهيزگاري و نماد ياري رساني توصيف كرد.
وي افزود: خوشبختانه در سال هاي اخير فرهنگ عمومي خيرين عزيز به سمت دانشگاه ها سوق يافته و اميد آن مي رود كه با اقدامات خيران دانشگاهي زمينه مناسبي براي ظهور و بروز بيش از پيش استعداد جوانان اين مرز و بوم فراهم شود.
رئيس دانشگاه شيراز با گراميداشت ياد مرحوم دكتر سيروس قانع شيرازي ، استاد فقيد دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز و مرحوم نادركاظمي تأكيد كرد: دانشگاهيان همواره قدردان محبت خيران دانشگاهي هستند و اين بزرگواران در پيشگاه خداوند متعال از جايگاه ويژه اي برخوردارند.
دكتر حميدرضا شريف رئيس پيشين دانشكده هنر و معماري و دكتر كاوه فتاحي مديركل پيشين طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز هم در اين مراسم به بيان مطالبي در خصوص فرآيند اقدامات و فعاليت هاي صورت گرفته براي اجراي پروژه ساختمان خيرساز شماره 4 دانشكده هنر و معماري پرداختند.
در انتهاي اين مراسم با اهداء لوح توسط رئيس دانشگاه شيراز از بانوي نيكوكار سركار خانم سيمين قانع شيرازي و دكتر شريف رئيس سابق دانشكده هنر و معماري تقدير شد.

تاریخ: ۰۸:۴۰ - ۲۸/۰۸/۱۳۹۷   بازدید: ۶۳۷