سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

اعطاي دكتري افتخاري دانشگاه شيرازبه رئيس دانشگاه درسدن آلمان

در مراسمي با حضور سرپرست استانداري فارس، هيات رئيسه دانشگاه شيراز ، اساتيد ، دانشجويان و مسئولان استاني ، دكتراي افتخاري دانشگاه شيراز به پروفسور هانس مولر اشتاين هاگن ،رئيس دانشگاه فني درسدن آلمان اهدا شد.
رئيس دانشگاه شيراز در اين مراسم گفت: امروز راه جديدي براي توسعه پايدار و همكاري مشترك و نزديك تر بين دانشگاه شيراز و دانشگاه فني درسدن آلمان آغاز شده است.
پروفسور حميد نادگران ادامه داد: اين رويداد بهانه اي است براي گسترش روابط بين المللي بين 2كشور ايران و آلمان كه گرچه همواره خوب بوده، اميد است در آينده مستحكم تر شود.
وي بيان كرد: امروز قرارداد همكاري علمي پژوهشي مشترك بين 2 دانشگاه شيراز و درسدن آلمان به امضا رسيد كه در قالب آن، تبادل استاد و دانشجو، اجراي طرح هاي تحقيقاتي مشترك، كنفرانس هاي علمي مشترك، فرصت هاي مطالعاتي استادان، امكان حضور دانشجويان دكتري در دانشگاه هاي يكديگر و برنامه هاي مرتبط با آموزش هاي الكترونيكي (مجازي) فراهم مي شود.
دكتر نادگران گفت: اميدواريم هر 2 دانشگاه شيراز و درسدن آلمان از همكاري و هم افزايي مشترك، بهره مند و از مزاياي آن منتفع شوند.
پروفسور هانس مولر اشتاين هاگن ، رئيس دانشگاه درسدن آلمان نيز در اين آيين اظهار داشت: برايم مايه افتخار است كه توانسته ام والاترين مرتبه دانشگاهي دانشگاه شيراز را كه دكتراي تخصصي است، دريافت كنم.
وي، با اشاره به نخستين حضورش در ايران در سال 2000، افزود: از اولين ديدارم با ايرانيان، ميهمان نوازي باور نكردني ايراني ها بسيار قابل تمايز و چشمگير بود و فرهنگ غني ايراني را بسيار ارزشمند دريافتم.
رئيس دانشگاه فني درسدن آلمان، ارزش اين دكتراي افتخاري را بسيار بيش از يك هديه ساده دانست و بيان داشت: امروز بيش از گذشته به همكاري بين دانشگاه ها نياز داريم چرا كه با چالش هاي بزرگي همچون كمبود آب، خشكسالي و نابودي محيط زيست مواجه هستيم.
دكتر مولر تاكيد كرد: انسان بايد به آن ميزان از طبيعت استفاده كند كه به آن نيازمند است و همگان بايد به گونه اي زندگي كنيم كه متضمن بهره مندي نسل هاي آينده از منابع طبيعي باشيم.
وي افزود: همه با مشكلات و چالش هايي رو به رو هستيم كه براي حل آنها به همكاري هاي بين المللي نياز است و هيچ چيز نمي تواند جايگزين اين همكاري ها و ملاقات هاي علمي و بين المللي شود.
اين مقام علمي كشور آلمان، همچنين از تنش هاي سياسي، قومي و مذهبي به عنوان موانع روز جهان ياد كرد و اظهار داشت: اهميت نقش همكاري هاي علمي بين كشور ها با اين مسايل بيش از گذشته احساس مي شود و همگان بايد براي آزادي هاي علمي و آزادي بيان تلاش كنيم.
سرپرست استانداري فارس هم در در مراسم اعطاي دكتراي افتخاري دانشگاه شيراز به پروفسور هانز مولر اشتاين هاگن رئيس دانشگاه صنعتي درسدن آلمان، گفت: با توجه به ظرفيت هاي زياد در ايالت ساكسوني آلمان و پتانسيل هاي فراوان در استان فارس در همه بخش هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي، همكاري اين دو استان منافع بزرگي براي مردم دو استان و كشورهاي ايران و آلمان به دنبال خواهد داشت.
مهندس يداله رحماني با بيان اين كه فعاليت هاي مشترك بين دو دانشگاه بزرگ و معتبر شيراز و درسدن موجب توسعه همكاري ها به سطح شهرها و شهرداري ها نيز شده است، اظهار داشت: امروزه تردد ميان مديران شهري شيراز و درسدن آلمان توسعه زيادي پيدا كرده است و ما نيز به سهم خود در سطح مديريت استان آماده گسترش همكاري همه جانبه با ايالت ساكسوني آلمان هستيم.
وي تصريح كرد: دولت و ملت ايران همواره علاقه زيادي به همكاري با دولت و ملت آلمان داشته اند و اميدوارم اين همكاري ها در راستاي منافع دو ملت افزايش بيابد.
سرپرست استانداري فارس با قدرداني از نگاه انسان دوستانه دولت و ملت آلمان و كمك هاي ايشان به مردم كشورهاي جنگ زده اي چون افغانستان و سوريه، افزود: از اين كه آلمان در برابر رفتارهاي غيرمنطقي و خودسرانه آمريكا در جهان و تحريم و بي اخلاقي اين كشور در مورد توافق هسته اي با ايران، مقاومت كرده است تشكر مي كنيم.
مهندس رحماني ادامه داد: مطمئن باشيد جايگاه سياسي كشور آلمان در جهان و جايگاه اقتصادي اين كشور با همين تصميمات منطقي روند موفق تري را طي خواهد كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با تشكر از مديران، اساتيد و كاركنان دانشگاه شيراز به دليل اين اقدام ارزشمند بين المللي، براي آنان آرزوي موفقيت كرد.
لينك خبر در وب سايت دانشگاه درسدن

تاریخ: ۱۴:۵۲ - ۱۲/۰۹/۱۳۹۷   بازدید: ۴۸۷