سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

جلسه هيئت رئيسه دانشگاه با اعضاي هيات علمي دانشكده الهيات و معارف اسلامي

دانشكده الهيات و معارف اسلامي ميزبان هيأت رئيسه دانشگاه بود. در اين ديدار هيأت رئيسه دانشگاه دو جلسه با اعضاي هيأت رئيسه دانشكده و ديگري با اعضاي هيأت علمي اين دانشكده داشتند. در اين ديدارها، گزارشي از تاريخچه، امكانات وعملكرد دانشكده الهيات ارائه شد. در خصوص جايگاه خطير اين دانشكده، حجم بسيار بالاي دروس عمومي اين دانشكده (14واحد از دروس كارشناسي و 6500 دانشجو در هر ترم) و ملزومات اين حجم از دروس بحث و تبادل نظر شد. توسعه ي دانشكده، راه اندازي مجلات پژوهشي، مسائل فرهنگي دانشكده و دانشگاه، امكانات رفاهي دانشكده، مسائل و مشكلات رشته هاي علوم انساني به طور عام و راه اندازي دوره هاي دكتري از ديگر مسائلي بود كه به بحث گذاشته شد. در اين ديدار صميمي هيأت رئيسه دانشگاه ضمن پاسخگويي به سؤالات اعضاي هيئت علمي، در زمينه هاي آموزشي، پژوهشي و اجرايي قول بر مساعدت و صدور دستورهاي لازم را دادند. در پايان، هيأت رئيسه دانشگاه از بخش هاي مختلف دانشكده ديدار كردند.
   تاریخ: ۱۳:۳۴ - ۲۰/۰۹/۱۳۹۷   بازدید: ۳۴۷