چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷

حضور هيات رئيسه دانشگاه شيراز در دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي

در نشست مشترك هيات رئيسه دانشگاه شيراز با اعضاي هيات علمي دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي ، درخصوص مسائل علمي، پژوهشي و دانشجويي بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
نوگشايي رشته هاي جديد دكتري با توجه به ظرفيت هاي مناسب دانشكده ، ايجاد دانشكده تربيت بدني و كتابداري، افزايش سهم دانشگاه شيراز در پذيرش دانشجوي تحصيلات تكميلي به ويژه در مقطع دكتري، ارتقاي جايگاه علوم انساني، راه اندازي كلنيك روان شناسي باليني، گسترش گفتمان سازي اساتيد علوم انساني، راه اندازي مركز مشاوره كودكان با نيازهاي ويژه (كودكان استثنايي)، ضرورت انعقاد تفاهم نامه با بهزيستي و آموزش پرورش براي بهبود روند كارورزي دانشجويان ، مشكل معيشتي اعضاي هيات علمي كه مي تواند اثرسوء روي مسائل آموزشي و پژوهشي داشته باشد، سختي كار اساتيد دانشگاه، در اولويت قرار گرفتن دانشگاه و آموزش و پرورش، افزايش ضريب كارايي اعضاي هيات علمي ، مشكل چندگانگي در متوليان آموزش عالي و پژوهش، عدالت در توزيع كارايي اساتيد دانشكده هاي مختلف، تسهيل فرآيند پاسخ دهي به تقاضاي ورود دانشجويان بويژه در پرديس بين الملل، ضرورت نگاه سيستمي به قسمت هاي مختلف دانشگاه ، راه اندازي كتابخانه تخصصي دانشكده ، كمبود تعداد اعضاي هيات علمي در برخي بخش ها،ضرورت توجه به كيفيت آموزشي و پژوهشي در مقطع كارشناسي ، تجهيز آزمايشگاه علم اطلاعات و دانش شناسي و تامين منابع و كتاب هاي لازم براي اين بخش، توجه ويژه به حوزه علوم شناختي و مشاوره خانواده، ارتباط ساختاري مهدكودك و مجتمع آموزشي دانشگاه با دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي ،ضرورت گسترش ارتباط موثر با بخش هاي آموزشي، بازتعريف ميزان جذب اعضاي هيات علمي و دانشجو و پيشنهاد راه اندازي كميته علوم انساني در دانشگاه كه عهده دار ارتقاي كيفيت مباحث علوم انساني باشد ؛ از مهمترين موضوعات مطرح شده از سوي اساتيد دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي بود.
دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز هم در اين نشست گفت: سياست هاي كلي دانشگاه بر اساس برنامه هاي دولت ترسيم شده و در حوزه آموزش ، سياست كلي دانشگاه ، ايجاد رشته هاي بين رشته اي است.
وي ادامه داد : در حوزه پژوهش هم سياست كلي دانشگاه اين است كه علاوه بر اهميت دادن به پژوهش هاي بنيادي و حركت در مرزهاي دانش؛ به پژوهش هاي كاربردي به صورت ويژه توجه مي شود و تلاش شده تا نقش پژوهشي دانشگاه در متن جامعه بيش از پيش پررنگ شود.
رئيس دانشگاه شيراز اظهار داشت : ضروري است كه اعضاي هيات علمي مسائل و مشكلات جامعه را ببيند و با اقدامات علمي پژوهشي، براي آنها راه حل عالمانه ارائه نمايند.
دكتر نادگران خاطر نشان كرد : دانشگاه شيراز از اساتيدي كه مسائل جامعه را به عنوان موضوع پايان نامه دانشجويان ارائه كنند ؛ به صورت ويژه و در قالب گرنت حمايت مي كند.
وي ادامه داد : با هدف حمايت از فعاليت هاي پژوهشي ، انتشار مقالات فاخر در گرنت و كارايي اساتيد ديده مي شود و براي اساتيد مبرز و برجسته ، دستيار پژوهشي معرفي مي شود و يكسال حقوق توسط دانشگاه پرداخت مي شود.
رئيس دانشگاه شيراز ، اشتغال فارغ التحصيلان دكتري و مهارت ورزي آنها را از جمله آثاراجراي اين طرح برشمرد .
وي تصريح كرد : دادن اميد به دانشجويان و تقويت انگيزه و روحيه در حوزه دانشجويي بايد مورد توجه ويژه اعضاي هيات علمي قرار گيرد.
در ادامه اين نشست معاونان دانشگاه شيراز به بيان مسائلي درخصوص حوزه هاي كاري خويش پرداختند.
   تاریخ: ۱۳:۳۶ - ۲۰/۰۹/۱۳۹۷   بازدید: ۴۲۱