سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

انتخاب دكتر خليل سركاري نژاد به عنوان پژوهشگر برتر زمين شناسي ايران

دكتر خليل سركاري نژاد استاد زمين شناسي ساختاري و تكتونيك بخش علوم زمين دانشگاه شيراز ، در بيست و يكمين همايش علوم زمين به عنوان پژوهشگر برتر زمين شناسي ايران در سال 1397 برگزيده شد. هيأت داوران انتخاب پژوهشگر نمونه انجمن زمين شناسي ايران بر اساس تلاش هاي ارزنده فعاليت هاي پژوهشي در سال تحصيلي 97-96 اين استاد دانشگاه شيراز را بعنوان پژوهشگر برتر سال انتخاب كرد.
دكتر سركاري نژاد ، در سال 1394 هم در هجدهمين همايش علوم زمين كه در دانشگاه تربيت مدرس در تهران برگزار گرديد،به عنوان پژوهشگر برتر در آن سال نيز انتخاب شد.
چاپ بيش از 70 مقاله علمي پژوهشي در مجلات معتبر بين المللي(ISI) و همايش هاي ملي و بين المللي ، چاپ يك كتاب و تربيت بيش از 15 دانشجوي دكتري و 70 دانشجوي كارشناسي ارشد از افتخارات اين استاد دانشگاه شيراز مي باشد.
دكتر خليل سركاري نژاد فارغ التحصيل رشته زمين شناسي دانشگاه ولز(wales) در شهركارديف انگلستان است و اولين پژوهشگري است كه پژوهش هاي ريزساختاري در مقياس ميكروسكوپي و نانو جهت شناخت روند هاي ساختاري و جنبش شناختي كوه هاي زاگرس در ايران را پايه ريزي نموده است و حاصل اين تلاش تربيت محققان و استادان در دانشگاه هاي ايران بوده است.
مقالات متعدد چاپ شده اين استاد دانشگاه شيراز در ژورنال هاي معتبر خارجي يكي از پر ارجاع ترين مقالات چاپ شده درباره زمين شناسي ريز ساختاري در سطح ملي و بين المللي است و گروه زمين شناسي ساختاري و تكتونيك بخش علوم زمين را به عنوان مرجع ريز ساختاري ايران معرفي نموده است.
در آخرين مقاله چاپ شده دكتر سركاري نژاد كه حاصل 30 سال پژوهش مربوط به كوه زايي زاگرس است، علل لرزه خيزي شديد قسمت هايي از استان فارس در جنوب غرب و بي لرزه بودن قسمت هاي شمال شرقي فارس مورد تحقيق قرار گرفته و لرزه خيزي گسل هاي پي سنگي بطور ريشه اي مورد ارزيابي قرار گرفته است.
شايان توجه است دكتر فريد مُر (سال 1388) و دكتر عزت الله رئيسي اردكاني (سال 1390) از ديگر اساتيد دانشگاه شيراز بوده اند كه به عنوان زمين شناس نمونه كشوري انتخاب شده اند.
   تاریخ: ۱۵:۵۳ - ۰۱/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۵۵۶