سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

كسب رتبه برتر كشوري در بخش پايان نامه مربوط به الگوي اسلامي ايراني پيشرفت توسط دانشجوي دانشگاه شيراز

پايان نامه خانم زهرا كنعاني، رتبه برتر كشوري در بخش پايان نامه مربوط به الگوي اسلامي ايراني پيشرفت را بدست آورد.
اين پايان نامه كه با عنوان « مردم سالاري ديني در الگوي اسلامي ايراني پيشرفت و راه كارهاي تعميق آن » مي باشد ؛ با طراحي و راهنمايي دكتر بهرام اخوان كاظمي، استاد دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه شيراز در سال 1396 جهت كسب درجه كارشناسي ارشد رشته علوم سياسي دفاع شده است .
شايان ذكر است كه از اين پايان نامه و پنج پايان نامه ديگر دانشگاهي و حوزي به عنوان پايان نامه هاي برتر از سال 1390 تا سال 1397 دردوازدهمين كنگره پيشگامان پيشرفت ؛ پس از ارايه، تجليل و قدرداني گرديد.
كنگره مزبور در مركز همايش هاي بين المللي دانشگاه الزهرا (س) با موضوع «ظرفيت ها، چالش ها و تدابير پيشرفت ايران» و با هدف تلاش براي مشاركت حداكثري دانشجويان و جوانان فعال در انديشه ورزي پيرامون الگوي پيشرفت كشور و فرآيند تدوين و تحقق آن وكمك به همگاني كردن و ترويج گفتمان پيشرفت در بين جوانان و دانشجويان توسط مركز الگو برگزار شد.
گفتني است در پي تدوين الگوي پايه اسلامي ايراني پيشرفت، كه در آن اهمّ مباني و آرمان هاي پيشرفت و اُفق مطلوب كشور در پنج دهه آينده ترسيم و تدابير مؤثر براي دستيابي به آن طراحي شده است، حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در مهر ماه سال جاري دستگاه ها، مراكز علمي، نخبگان و صاحب نظران را به بررسي عميق ابعاد مختلف سند تدوين شده و ارائه نظرات مشورتي جهت تكميل و ارتقاي اين سند بالادستي فراخواندند.
ايشان همچنين مركز الگوي اسلامي ايراني پيشرفت را موظف كردند كه با مشورت مراجع مندرج در ابلاغ، نظرات و پيشنهادهاي تكميلي را دقيقاً بررسي و بهره برداري كند و نسخه ي ارتقاء يافته الگوي اسلامي ايراني پيشرفت را حداكثر ظرف دو سال آينده براي تصويب و ابلاغ ارائه نمايد، به طوري كه از ابتداي قرن پانزده هجري شمسي اجراي اين الگو با سرعت مطلوب آغاز و امور كشور بر مدار آن قرار گيرد.
   تاریخ: ۱۶:۲۲ - ۰۱/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۸۸۲