سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه شيراز

گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه شيراز با حضور مسئولان دانشگاه و بنياد شهيد در تالار مرحوم دكتر مصطفوي برگزار شد.
در اين نشست دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز، دكتر عليرضا افشاريفر قائم مقام رئيس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي، دكتر جواد ملازاده مدير كل اداره امور دانشجويان شاهد و ايثارگر، دكتر نصيري معاون پارك علم و فناري استان فارس و آقاي راهي مديركل بنياد شهيد استان فارس حضور داشتند.
دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز در اين مراسم گفت : سطح خدمت رساني و تعامل با يادگاران دفاع مقدس و همسران و فرزندان شاهد و ايثارگر بايد بيش از وضعيت موجود باشد؛ ليكن برخي محدوديت ها نيز وجود دارد و در همين رابطه از مدير اداره امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه درخواست مي شود تا با ارايه يك طرح جامع، راه پيشرفت بيشتر اين دانشجويان مهيا گردد.
وي افزود: تعامل موجود بين سازمان بنياد شهيد و دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه بايد بيش از پيش گسترش يابد؛ چرا كه دانشجويان رسالت تحصيل خود را به خوبي انجام داده اند و خواهند داد و بايد به اين عزيزان خدمت بيشتري ارايه گردد.
دكتر ملازاده هم اين نشست گفت: با توجه به شرايط فعلي و تحريم هاي ظالمانه، ايثارگري در ابعاد مختلف ضروري است و تقويت روحيه علمي و فرهنگي ايثارگران از اهداف مهم اداره امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه مي باشد .
وي افزود: مرتبط بودن رشته هاي تحصيلي و نياز جامعه از ضروريات است و يكي از راه حل ها مي تواند برقراري ارتباط دانشجويان نخبه ايثارگر با پارك علم و فناوري و راه اندازي شركت هاي دانش بنيان باشد.
آقاي راهي، مديركل بنياد شهيد استان فارس هم با قدرداني از مسئولان دانشگاه براي توجه به دانشجويان شاهد و ايثارگر گفت : كوشش علمي دانشجويان شاهد و ايثارگر باعث مي شود خستگي از تن ما و مسئولان دانشگاه برطرف شود .
وي خطاب به دانشجويان اظهار داشت: كارنامه پدران شما با مهر رضايت خداوند متعال تاييد شده است و كارنامه شما با تلاشتان رقم مي خورد و خوشحاليم كه دانشجويان شاهد و ايثارگر با كارنامه علمي درخشان رسالت خود را به خوبي انجام مي دهند.
دكتر نصيري، معاون پارك علم و فناوري استان فارس نيز بيان كرد : دانشجويان معرفي شده به پارك علم و فناوري استان فارس، در كلاس هاي مهارت آموزي به صورت رايگان شركت مي نمايند.
در ادامه تعدادي از دانشجويان نخبه و برتر شاهد و ايثارگر به بيان ديدگاه ها و پرسش هاي خود پرداختند و مسئولان حاضر در جلسه به آنها پاسخ دادند.

تاریخ: ۰۹:۵۰ - ۰۳/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۲۱۷