جمعه ۲ فروردین ۱۳۹۸

برپايي دو نمايشگاه عكس در دانشكده هنر و معماري

همزمان با نشست هويت شناسي قالي ايراني، نمايشگاه عكس '' فرش و حركت'' ، در دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز گشايش يافت.
اين آيين با حضوردكتر مجيد رضا مقني پور مدير گروه آموزش بخش هنر ، دكتر علي مجابي نويسنده كتاب تاريخ فرش ايران و جهان و با حضور جمعي از اساتيد و دانشجويان بخش هنر ترتيب يافت.
در اين نمايشگاه ۲۰ اثر از دانشجويان رشته ارتباط تصويري، با محوريت فرش ايراني و نقش فرش در زندگي مردم ايران به نمايش گذاشته شده است.
نمايشگاه عكس ''مشق شب'' ،مجموعه اي از آثار عكاسي سيد يوسف محمدي تبار، دانشجوي رشته ارتباط تصويري با موضوع آئين هاي عاشورايي مردم شهر شيراز و همچنين نمايشگاه آثار تعدادي از دانشجويان رشته صنايع دستي در حاشيه برنامه هاي روز دانشجو ، در ساختمان شماره 4 دانشكده هنر و معماري برگزار گرديد.

تاریخ: ۱۲:۰۰ - ۰۳/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۲۰۱