سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

دريافت جايزه بين المللي A’ Design Award 2018 توسط دكتر محمد علي آبادي، استاد دانشگاه شيراز

دكتر محمد علي آبادي، استاد دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز موفق شد جايزه بين المللي A’ Design Award 2018 را از آن خود كند.
اين جايزه بين المللي به دليل طراحي خلاقانه يك مجتمع تجاري اداري ، به اين استاد دانشگاه شيراز اختصاص يافت.
به گفته ي دكتر علي آبادي ، رويكردهاي درنظر گرفته شده اثر طراحي شده شامل : استفاده از نور بهينه، درنظر گرفتن شرايط اقليمي، همسازي با محيط زيست، استفاده و بومي سازي تكنولوژي نوين ساختمان ، بهينه سازي هزينه هاي اجرايي با توجه به جزئيات خاص و ابداعي، در نظر گرفتن رويكردهاي اجرايي بستر و بنا، مناسب سازي استفاده معلولين ، خلاقيت در فرم و زيبايي پروژه و نورپردازي زيبا و منطقي شبانه مي باشد.
مسابقه طراحي A’ Design Award يكي از مسابقات معتبر بين المللي طراحي مي باشد كه هر ساله، طراحان خلاق بسياري از كشورهاي جهان را گرد هم مي آورد تا براي كسب مقام در رشته هاي مختلف اين چالش جهاني با هم رقابت كنند.
اين مسابقه براي ترويج و شناسايي بهترين آثار طراحي خلاقانه در سراسر جهان، تأسيس شده است.
ساليانه پروژه هايي كه در نوآوري، تكنولوژي، طراحي و خلاقيت متمركز مي باشند، كانديد جايزه طراحي A′ مي شوند.

تاریخ: ۱۴:۳۷ - ۰۵/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۱۲۶۵