چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷

حضور وزير دفاع در دانشگاه شيراز

امير سرتيپ حاتمي وزير دفاع وپشتيباني نيروهاي مسلح با حضور در دانشگاه شيراز از نزديك با توانمندي ها و ظرفيت هاي اين دانشگاه آشنا شد.
نشست مشترك وزير دفاع با روسا و معاونان دانشگاه هاي شيراز، صنعتي شيراز، علوم پزشكي شيراز و دانشگاه علمي كاربردي ، در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر حميد نادگران رييس دانشگاه شيراز در اين نشست به جايگاه دانشگاه شيراز به عنوان يكي از دانشگاه هاي مادر كشور اشاره كرد و گزارشي از توانمندي ها و همكاري اين دانشگاه با صنايع مختلف كشور ارائه نمود.
وي قابليت دانشگاه شيراز براي مشاركت در توسعه كشور را يك فرصت توصيف كرد و خواستار ارتقاي سطح همكاري دانشگاه و صنايع شد.
امير سرتيپ حاتمي ، وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح هم با ابراز خرسندي از تلاش ها و همت اساتيد و دانشجويان دانشگاه هاي فارس به ويژه شيراز ، خواستار ارتقاي سطح همكاري و اجراي طرح هاي راهبردي و كلان در دانشگاه شد.
وي به موضوع توان بازدارندگي و اقتدار كشور اشاره و خاطر نشان كرد : به واسطه پشتيباني از صنايع كشور ؛ نقش دانشگاه ها ، در جايگاه ممتاز ايران در منطقه ، بسيار مهم است و رويكرد صنايع بايد استفاده حداكثري از اين توانمندي باشد.
وزير دفاع ، دانشگاه شيراز را سرمايه ارزشمند كشور توصيف كرد و گفت : ظرفيت دانشگاه ها ، توان پاسخگويي به همه نيازهاي بخش دفاع را دارد.
لازم به ذكر است در ابتداي اين نشست اساتيد و روساي دانشگاه هاي استان به بيان عملكرد و نقطه نظرات خود در خصوص راهكارهاي توسعه تعاملات و توسعه علم و فناوري پرداختند.

تاریخ: ۰۹:۱۶ - ۱۷/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۴۸۵