چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷

انعقاد تفاهم نامه همكاري مشترك بين دانشگاه شيراز و دانشگاه علوم پزشكي شيراز

در مراسمي با حضور اعضاي هيئت رئيسه دو دانشگاه شيراز و علوم پزشكي شيراز ؛ تفاهم همكاري مشترك توسط دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز و دكتر علي بهادر ، رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز به امضا رسيد.
دكتر نادگران در اين مراسم با ابراز خوشحالي از حضور اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه علوم پزشكي شيراز در دانشگاه شيراز اظهار داشت : برگزاري چنين نشست هايي مي تواند ارتباطات و تعاملات دو قطب علمي شيراز را گسترش و تعميق بخشد.
وي افزود : در شرايط كنوني رشته هاي بين رشته اي ضرورت فراوان دارد و افزايش ارتباطات دو دانشگاه شيراز و علوم پزشكي شيراز زمينه ساز شكل گيري چنين رشته هايي است.
رئيس دانشگاه شيراز تاكيد كرد : هم اكنون دو دانشگاه داراي همكاري مناسبي با دستگاه هاي اجرايي استان فارس هستند و گسترش اين ارتباطات در نهايت به رضايت مندي اقشار مختلف جامعه منجر مي شود.
دكتر نادگران از طراحي و توليد تجهيزات پيشرفته پزشكي به عنوان زمينه ي خوبي براي همكاري مشترك نام برد و تصريح كرد : با توجه به تحريم هاي ظالمانه از يك سو و توانمندي هاي فراوان دانشگاه شيراز از سوي ديگر؛ مي توان در حوزه هاي مختلف، پروژه هاي مشترك تعريف كرد تا مردم از نتايج و مزاياي اين طرح ها و تعامل دو مركز بزرگ علمي كشور بهره مند شوند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز هم در آيين امضاي تفاهم نامه همكاري مشترك با دانشگاه شيراز اظهار داشت : در بسياري از كشورهاي دنيا انفكاك بين دانشگاه هاي پزشكي و ساير دانشگاه ها وجود ندارد و اين جدايي در كشور ما آسيب هاي زيادي دارد.
وي افزود : بسياري از صاحبنظران معتقدند كه دانشگاه هاي علوم پزشكي با ساير دانشگاه ها بايد به هم ملحق شوند و اين پيوند زمينه ساز حل مشكلات طرفين است.
دكتر بهادر گفت : در زمينه ي ساخت و تعمير تجهيزات پزشكي ، آسيب هاي اجتماعي ، مهندسي ، علوم انساني و ساير موارد، دو دانشگاه مي توانند با هم همكاري نمايند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز اين پيشنهاد را مطرح كرد كه جلسات مشترك دو دانشگاه به صورت منظم و مستمر برگزار شود تا نتايج گفتگوها به دستاوردهاي عملي منجر گردد.
در ادامه اين نشست معاونان دانشگاه شيراز و دانشگاه علوم پزشكي شيراز درخصوص مسائل و اقدامات هر دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

تاریخ: ۰۸:۳۳ - ۱۸/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۵۲۳