دوشنبه ۳ تیر ۱۳۹۸

پيام رئيس دانشگاه به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي

چهل سال پرورش در مكتب فكري و الهي امام راحل(ره) با شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي، ملتي خودساخته و پيشرو در ابعاد مختلف علمي و فرهنگي تربيت كرد كه مجاهدت در راه اعتلاي نهضت قرآني و زمينه سازي ظهور منجي عالم بشريت(عج) را از اصلي ترين اركان اين نظام اسلامي مي داند.
نفي وابستگي با ايثار و از خود گذشتگي آحاد ملت بزرگ ايران و تلاش دانشمندان و جوانان غيور اين مرز و بوم، زمينه ساز ظهور كشوري مقتدر و با امنيت در سطح بين المللي شده است.
و اكنون، چهل سال از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران مي گذرد و طنين اين نواي دلنواز در جهان پيچيده و الهام بخش مستضعفان جهان شده است.
چهل سال استقامت، پايداري و استكبارستيزي مردم ايران زمين به الگويي براي آزادي خواهان جهان تبديل شده و اين مهم را به اثبات رسانده كه با اتكا به توانمندي هاي خويش مي توان به پيشرفت دست يافت ؛ پيشرفتي در سايه ي عدالت و معنويت.
درخشش جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي مختلف به ويژه در زمينه ي علم و فناوري مرهون مجاهدت ها و تلاش هاي خستگي ناپذير مردان و زناني است كه براي خدمت به مردم و توسعه ي پايدار و همه جانبه كشور شب و روز نمي شناسند.
ضمن تبريك فرارسيدن چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي، در آغاز دهه پنجم انقلاب، اساتيد، دانشجويان و همه ي دانشگاهيان هم پيمان مي شوند كه براي تحقق اهداف كلان اين نظام مقدس، از هيچ كوششي فروگذار نكنند.
به اميد فرداهاي بهتر...

حميد نادگران