سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

جلسه پرسش و پاسخ كارمندان با مسئولان دانشگاه شيراز

جلسه پرسش و پاسخ كارمندان دانشكده هاي پرديس علوم انساني با حضور دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز، دكتر ستايش ، معاون اداري و مالي و جمعي از مديران در تالار صدر دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين جلسه ، نمايندگان دانشكده ادبيات و علوم انساني ، دانشكده اقتصاد، مديريت و علوم اجتماعي، دانشكده الهيات و معارف اسلامي ، دانشكده حقوق و علوم سياسي، دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي و كتابخانه ميرزاي شيرازي ؛ در يك فضاي صميمي به بيان دغدغه ها و مشكلات خود پرداختند.
مهندس نظري ، دبير شوراي كاركنان دانشگاه شيراز هم در اين نشست با اشاره به برخي اقدامات موثر هيات رئيسه ، استمرار تلاش مسئولان دانشگاه براي بهبود وضعيت كاركنان را خواستار شد.
دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز نيز با اشاره به مشكلات اقتصادي ، ارائه خدمات مناسب به كاركنان را ضروري توصيف كرد و گفت : هيات رئيسه دانشگاه خود را مسئول و پاسخگو مي داند و تلاش مي نمايد تا بر اساس قانون، خدمت رساني انجام شود.
دكتر ستايش ، معاون اداري و مالي دانشگاه هم با تقدير از كارمندان زحمتكش و پرتلاش دانشگاه شيراز گفت : به صورت پيوسته و بر اساس برنامه زماني مشخص ، جلسات عمومي مديران و كاركنان در دانشگاه شيراز تشكيل مي شود تا در يك فضاي صميمي در خصوص مسائل و مشكلات اعضاي غير هيات علمي دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گيرد.

تاریخ: ۱۴:۳۳ - ۱۷/۱۱/۱۳۹۷   بازدید: ۴۱۱