دوشنبه ۳ تیر ۱۳۹۸

افتتاح بيمارستان تخصصي دام هاي كوچك در دانشگاه شيراز

همزمان با ايام الله ده فجر انقلاب اسلامي ، بيمارستان تخصصي دام هاي كوچك در دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز گشايش يافت.
دكتر حميد نادگران ؛ رئيس دانشگاه شيراز در آيين گشايش اين بيمارستان تخصصي گفت: رقابت در صحنه بين المللي ما را با اين چالش مواجه مي سازد كه دانشجويان و دانش آموختگاني توانمند داشته باشيم تا بتوانند شغل مناسبي داشته باشند.
وي افزود : ماندن در عرصه بين الملل الزاماتي دارد كه تقويت ابعاد مختلف آموزشي و پژوهشي از جمله آن است.
رئيس دانشگاه شيراز بيان كرد : افتتاح اين بيمارستان تخصصي در دانشكده دامپزشكي ، شرايط مناسبي را براي آموزش و پژوهش فراهم مي نمايد.
دكتر نادگران از حركت دانشگاه شيراز به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم خبر داد و گفت : اين دانشگاه ها بايد متن جامعه حضور داشته باشند و به حل مسائل و مشكلات جامعه بپردازند.
وي اظهار اميدواري كرد : با توسعه و گسترش بيمارستان تخصصي دامپزشكي ، خدمات بيشتري به جامعه ارائه شود.
دكتر سياري ، رئيس دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز هم ، پيشگيري از بيماري و كم كردن آلام حيوانات را رسالت اصلي يك دامپزشك برشمرد و اظهار داشت : در آموزه هاي ديني بر اين مهم بسيار تاكيد شده است و سازمان بهداشت جهاني دام نيز به اين موارد اشاره كرده است.
وي گفت : ارائه خدمات درماني در بيمارستان تخصصي دامهاي كوچك با هدف پربار شدن آموزش دانشجويان و پژوهشهاي اساتيد صورت مي گيرد و دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز آماده ارائه انواع خدمات به جامعه هدف است.
در ادامه ، بيمارستان تخصصي دام هاي كوچك با حضور رئيس دانشگاه شيراز، رئيس سازمان دامپزشكي استان فارس و جمعي از اساتيد و دانشجويان افتتاح شد.
اين بيمارستان تخصصي در منطقه باجگاه ( 15 كيلومتري شيراز) قرار دارد.
شايان توجه است كه نخستين و بزرگترين بيمارستان دامپزشكي كشور حدود 50 سال پيش در دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز راه اندازي شد.
اين بيمارستان تا حدود يك دهه پس از انقلاب هم فعال بود ، اما به دلايل مختلف فعاليت آن متوقف گرديد.

تاریخ: ۱۵:۵۶ - ۱۷/۱۱/۱۳۹۷   بازدید: ۶۳۴