جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷

پيام تشكر رئيس دانشگاه از دانشگاهيان جهت شركت در راهپيمايي 22 بهمن 97

بسم الله الرحمن الرحيم

ونريد أن نّمنّ على الّذين استضعفوا فى الأرض ونجعلهم أمّة ونجعلهم الورثين. (سوره قصص، آيه۵)
خداوند متعال در قرآن كريم وعده به پيروزى و حاكميت مستضعفان بر زمين است و جمهوري اسلامي ايران به راستي نمونه اي بارز از اين آيه در زمان كنوني است.
دانشگاهيان دانشگاه شيراز همگام با گروه هاي مختلف مردم در باشكوه ترين راهپيمايي 22 بهمن جلوه هايي زيبا از شكوه و نشاط آفريدند و شادمانه در زير باران جشن 40 سالگي انقلاب را برپا كردند.
اينك كه در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامي ايران هستيم برخود مي باليم كه گردنه هاي سختي را با ايمان به خدا و تلاش و كوشش همگاني پشت سر گذاشته ايم و مي دانيم كه بايد مستحكم تر و با انگيزه تر به سوي قله هاي ترقي و پيشرفت گام برداريم.
اينجانب به نوبه خود حضور حماسي، اميدآفرين و دشمن شكن مردم و دانشگاهيان را قدرداني مي كنم و پيشاني شكر به درگاه الهي مي سايم.
برهمه مسؤولان نظام مقدس جمهوري اسلامي است كه قدردان بصيرت و ايثار مردم هميشه در صحنه اين مرز و بوم باشند و بصورت خستگي ناپذير براي حل مسائل و مشكلاتشان تلاش نمايند.

و من الله التوفيق و عليه التكلان
حميد نادگران