یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

جشنواره فيلم كوتاه و عكس دانشجويان به ميزباني دانشگاه شيراز برگزار مي شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاري دانشجو، با امضاي تفاهم نامه مشترك، دانشگاه شيراز به عنوان ميزبان هشتمين جشنواره سراسري فيلم كوتاه و عكس (اميد) دانشجويان برگزيده شد. هشتمين جشنواره سراسري فيلم كوتاه و عكس دانشجويان كشور (اميد) با هدف شناسايي و معرفي دانشجويان مستعد و علاقه مند كشور به حوزه ...

هشتمين جشنواره سراسري فيلم كوتاه و عكس دانشجويان كشور (اميد) با هدف شناسايي و معرفي دانشجويان مستعد و علاقه مند كشور به حوزه فيلم سازي و عكاسي در دانشگاه شيراز به اجرا در مي آيد.

اين جشنواره در سه بخش فيلم كوتاه، فيلمنامه و عكس و با موضوع آزاد و ويژه هر ساله به ميزباني يكي از دانشگاه هاي كشور برگزار مي شود.

موضوع ويژه اين دوره از جشنواره، با محوريت پيشگيري از اعتياد و آسيب هاي اجتماعي برنامه ريزي شده و در اين راستا حمايت اداره كل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر جلب شده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، قرار است اختتاميه جشنواره هشتم در هفته اول ارديبهشت ماه سال 1398 با مشاركت گسترده دانشجويان و دانشگاهيان برگزار شود.
منبع خبر:
دانشجو