یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

دانشجويان شيرازي در اعتراض به تصويب لوايح FATF تحصن مي كنند

احسان زيارتي مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاري دانشجو، گفت: دانشجويان انقلابي شيراز فردا در اعتراض به تصويب لوايح استعماري FATF در مجمع تشخيص مصلحت نظام، دست به تحصن خواهند زد. زيارتي مطرح كرد: اين تحصن در مسجد دانشگاه شيراز بعد اقامه نماز جمعه برگزار مي ...

زيارتي مطرح كرد: اين تحصن در مسجد دانشگاه شيراز بعد اقامه نماز جمعه برگزار مي شود و تا روز شنبه 27 بهمن ادامه خواهد داشت.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز تصريح كرد: موضوع اين تحصن، حل مشكلات معيشتي و بررسي لوايح CFT و پالرمو است و طوماري به منظور مخالف با اين لوايح امضاء مي شود.
منبع خبر:
دانشجو
   تاریخ: ۱۳:۱۸ - ۲۵/۱۱/۱۳۹۷   بازدید: ۳۵
اخبار مشابه در سایر منابع خبری:
عكس/تحصن دانشجويان شيرازي در اعتراض به CFT  شیرازه
دانشجويان شيرازي در اعتراض به تصويب لوايح FATF تحصن كردند  دانشجو