یکشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۸

ترجمه و تاليف كتاب حكمت اينياگرام

كتاب '' حكمت اينياگرام '' توسط آقاي وجيه اله گل نواز ، كارمند دانشگاه شيراز و دكتر مسعود حسين چاري ، عضو هيات علمي دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه شيراز ترجمه و تاليف شد.
به گفته ي مولفان ؛اين كتاب نخستين كتابي است كه براي رشد روان شناختي و معنوي هركدام از تيپ هاي شخصيتي نه گانه (اينياگرام) روش هاي كاربردي و ويژه ارائه مي دهد.
ديگر ويژگي مهم اين كتاب پيوست '' هنجاريابي شاخص تيپ ها شخصيتي نه گانه ريسو- هادسون '' روي جامعه ايراني توسط مترجمان است.
كتاب '' حكمت اينياگرام '' علوم خاص مربوط به تيپ هاي شخصيتي نه گانه كه در تعاليم حكمت مكاتب مختلف معنوي در سراسر جهان از قبيل تعاليم عرفان هاي بودايي، يهودي، مسيحي، اسلامي و گام هاي چهارده گانه مورد استفاده قرار مي گيرد را يكپارچه مي سازد.
اين كتاب (اينياگرام) را به عنوان يك نقشه روح وروان معرفي مي كند كه مي تواند مسير هر تيپ شخصيتي را از لايه هاي بيروني شخصيت به هسته دروني ماهيت ذاتي يا خويشتن واقعي رهنمون سازد.
در اصل، تعاليم حكمت نشان مي دهد كه چگونه مي توان حضور در زمان حال و آگاهي را رشد داد و بدون آن رشد و كمال معنوي امكان پذير نيست.
در كتاب '' حكمت اينياگرام '' نشان داده مي شود كه چطور مي توان زندگي، رابطه بين فردي خود را به طور بنيادين تغيير داد و به كمال معنوي رسيد.

تاریخ: ۱۷:۱۵ - ۰۱/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۳۲۸