یکشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۸

انتخاب خانم مهندس ساناز شبيكه به عنوان كارشناس برتر و فعال كشور

خانم مهندس ساناز شبيكه، كارشناس آزمايشگاه ميكروسكوپ الكتروني عبوري (TEM) دانشكده دامپزشكي از طرف معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به عنوان كارشناس برتر و فعال آزمايشگاه هاي TEM سراسر كشور برگزيده شد و طي مراسمي در دانشگاه تهران از وي تقدير به عمل آمد.
دستگاه ميكروسكوپ الكتروني عبوري (TEM) در رديف دستگاه هاي high Tech محسوب شده و بيشتر مجلات علمي معتبر داخلي و خارجي به منظور تاييد مقالات با Impact بالا خواستار دريافت نتايج از اين دستگاه هستند.
خانم مهندس شبيكه در نخستين سال خدمت خود در دانشگاه شيراز موفق به تعمير و راه اندازي اين دستگاه ارزشمند براي دانشگاه شد.
خريد دوربين ديجيتال ويژه توسط دانشگاه شيراز سبب تسهيل عكس برداري با دستگاه TEM گرديده و هم اكنون آزمايشگاه ميكروسكوپ الكتروني عبوري دانشكده دامپزشكي از نظر آماده سازي نمونه ها و تصويربرداري دقيق در ميان ديگر آزمايشگاه هاي TEM كشور سرآمد است.

تاریخ: ۱۷:۴۲ - ۰۱/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۳۲۲