یکشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۸

نخستين بازارچه توليدات دانشجويي "چرتكه"
گزارش صدا و سیما ضمیمه

نخستين بازارچه دانشجويي ''چرتكه''با حضور آقاي دكتر قنبري (قائم مقام صندوق رفاه دانشجويان از وزارت علوم و تحقيقات و فناوري) جمعي از مسئولان دانشگاه ( معاونين، مديران و اساتيد و كاركنان) و همچنين رؤسا و نمايندگان برخي سازمان ها (مدير كل امور زنان و خانواده استانداري، خانم معلم مدير كل آسيب هاي اجتماعي استانداري، خانم دكتر دودمان (عضو شوراي شهر)، معاونين اداره كل ميراث فرهنگي فارس، مديران فرهنگي شهرداري و تعداد زيادي از دانشجويان افتتاح شد.
در برنامه افتتاحيه بعد از قرائت قرآن كريم و اجراي سرود ملي، آقاي دكتر واعظي معاون محترم فرهنگي، آقاي دكتر تشخوريان مدير محترم حوزه رياست و روابط عمومي، آقاي دكتر قنبري از وزارت عتف و خانم دكتر دستغيب مدير كل امور زنان و خانواده استانداري و خانم دكتر البرزي مدير اجتماعي و علمي دانشگاه به ايراد سخنراني پرداختند. تاكيد بر نقش اين بازارچه در راستاي اهداف دانشگاه كار آفرين، بروز خلاقيت و نوآوري و كرامت انساني و عرضه توليدات دانشجويي در سطح شهر از موارد مورد تاكيد در سخنراني ها بود؛ به ويژه آنكه در اين بازارچه فقط عرضه توليدات نبوده و توانمندسازي دانشجويان در قالب كارگاههاي آموزشي در محل بازارچه نيز مورد توجه بوده است.
هدف برگزاري بازارچه ترميم و تقويت وضعيت اقتصادي دانشجويان، توجه به خلاقيت هنري و توان اشتغال زايي و ايجاد فرصت لازم براي عرضه و فروش توليدات محصولات و صنايع دستي دانشجويان، همچنين ايجاد فضاي پر شور و نشاط در دانشجويان با هدف كاهش آسيب هاي اجتماعي بوده است. بعد از سخنراني ها مراسم افتتاحيه انجام شد و مهمانان به بازديد و خريد از بازارچه پرداختند.
لازم به ذكر است كه نشست خبري اين حركت فرهنگي، اجتماعي روز يكشنبه 28 بهمن در دفتر دكتر واعظي، معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه شيراز برگزار شد و اخبار و اطلاعات بازارچه در روزنامه هاي محلي و صدا و سيماي مركز فارس منتشر شد.

حضور بيش از 80 غرفه دار در قالب 45 غرفه به همراه حضور دانشجويان غير ايراني يكي از نقاط برجسته ي بازارچه ي دانشجويي به حساب مي آيد.
از ديگر سو وجود شرايط لازم براي حركت هاي خيرخواهانه ي دانشجويي (فروش محصولات غذايي دانشجويان براي خريد اقلام و مايحتاج زنان زنداني و كودكان نوزاد يا خردسال ايشان در زندان عادل آباد شيراز) يكي ديگر از ويژگي هاي بازارچه ي چرتكه مي باشد.
عمده فعاليت ها و محصولات و اقلامي كه در بازارچه عرضه شده اند عبارتند از:
الف: محصولات دست ساز هنري دانشجويان: آثار نقاشي، قاب عكس، سفال، كتيبه هاي نقش برجسته، مجسمه هاي چوبي، هنرهاي تجسمي، زيورآلات و بدليجات، و...
ب: محصولات توليدي دانشجويان: كيف، پوشاك هنري پارچه اي و چرمي، گلدان هاي كاكتوس و گل هاي آپارتماني و ..
ج: گل، گياه و همچنين محصولات گياهي دارويي و ارگانيك
ه: محصولات غذايي :
گفتني است اين برنامه با استقبال دانشجويان روبرو شده و از تاريخ 30 بهمن تا 8 اسفند داير خواهد بود.
   تاریخ: ۲۱:۰۰ - ۰۱/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۳۹۰