یکشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۸

تقدير از دانشجويان سرآمد دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز و اعضاي هيات رئيسه دانشگاه از دانشجويان استعداد درخشان، برگزيدگان مسابقات و المپيادهاي علمي دانشجويي و افتنخارآفرينان دانشگاه شيراز تقدير شد.
در اين آيين از 183 دانشجو شامل رتبه هاي برتر كنكور كارشناسي و كارشناسي ارشد ، معدل هاي برتر، برگزيدگان نهايي المپيادهاي علمي دانشجويي، برندگان جوايز بنياد ملي نخبگان ، فارغ التحصيلان رتبه اول كارشناسي كه بدون كنكور وارد مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه شيراز شده اند؛ و برگزيدگان مسابقات و المپيادهاي فرهنگي ، ادبي و ... تجليل به عمل آمد.
دكتر علي رضايي، مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز در جمع اين دانشجويان كه به همراه خانواده هاي خود در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه حضور داشتند ؛ ضمن ارج نهادن به تلاش و كوشش دانشجويان ، از پدران و مادران تقدير كرد و آنها را عامل اصلي موفقيت فرزندانشان توصيف كرد.
وي با اشاره به حساسيت شرايط كشور خاطر نشان كرد: امروز بيش از هر زمان ديگري نيازمند حضور نخبگان در متن جامعه و حل مشكلات مردم هستيم.
دكتر رضايي گفت: نيروي انساني مهمترين و ارزشمندترين سرمايه كشور به شمار مي رود و نخبگان گرانبهاترين اندوخته ما هستند.
دكتر حبيب شريف، رئيس بنياد ملي نخبگان استان فارس هم در اين مراسم به تشريح اقدامات اين بنياد در حمايت از نخبگان پرداخت.
همچنين با حضور رئيس دانشگاه شيراز از جايزه علمي پروفسور عليرضا سپاسخواه در مهندسي آب رونمايي شد.
پروفسور سپاسخواه استاد پيشكسوت دانشكده كشاورزي است و در كارنامه ي پرافتخار اين استاد ممتاز دانشگاه شيراز عناويني همچون دانشمند جهان يك در صد برتر بر اساس مستندات پايگاه اطلاعاتي تامسون رويترز ، استاد برگزيده جهان اسلام از سوي سازمان كنفرانس اسلامي، استاد نخبه نمونه كشوري (جايزه علامه طباطبايي) ، استاد نمونه كشوري ، استاد نمونه پژوهشي كشوري ، استاد نمونه دانشگاه شيراز، استاد نمونه پژوهشي دانشگاه شيراز، استاد نمونه آموزشي دانشگاه شيراز در سال هاي متعدد مشاهده مي شود.

تاریخ: ۲۰:۵۹ - ۰۱/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۹۲۷