یکشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۸

برگزاري كنفرانس بين المللي الكترونيك قدرت، سيستم هاي محركه و فناوري در دانشگاه شيراز

دهمين كنفرانس بين المللي الكترونيك قدرت، سيستم هاي محركه و فناوري با حضور اساتيد ، دانشجويان و فعالان صنعت به طور مشترك توسط دانشگاه شيراز و دانشگاه گرونوبل فرانسه (Grenoble Alpes) درتالار خوارزمي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر سيدمجتبي زبرجد، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز در آيين گشايش اين كنفرانس اظهار داشت : دانشگاه شيراز با قدمت حدود 70 سال و 700 عضو هيات علمي ، در رتبه بندي هاي بين المللي از جايگاه خوبي برخوردار است.
وي افزود : در دانشگاه شيراز علاوه بر آموزش و پژوهش ؛ به موضوع نوآوري و خلاقيت هم توجه ويژه اي شده است ؛ چراكه اين دانشگاه در حال گذر از دانشگاه هاي نسل اول و دوم و رسيدن به دانشگاه هاي نسل سوم است.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز تصريح كرد : چون اساتيد و دانشجويان جوان ايراني قدرت و توانايي زيادي دارند ، مي توانند درمقابل تحريم هاي ظالمانه امريكا مقاومت نمايند.
دكتر زبرجد ادامه داد : دانشگاهيان تلاش مي كنند تا براي حل مسائل و معضلات جامعه راهكار عالمانه ارائه كنند و راه هاي برون رفت از مشكلات را طراحي نمايند.

دكتر ابراهيم فرجاه ، دبير دهمين كنفرانس بين المللي الكترونيك قدرت، سيستم هاي محركه و فناوري هم گفت : اين كنفرانس قصد دارد دانشمندان دانشگاهي، مهندسان پيشرو، محققان صنعتي و دانش پژوهان را براي تبادل تجربيات و نتايج تحقيقات خود در مورد تمام جنبه هاي الكترونيك قدرت و درايو هاي الكتريكي، گرد هم جمع كند.
وي افزود : اين كنفرانس با همكاري انجمن الكترونيك قدرت ايران به مدت 3 روز برگزار شد و كليه مقالات پذيرفته شده در كتابخانه ديجيتال IEEE منتشر خواهند شد.
استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز گفت : در پي فراخوان 220 مقاله توسط دبيرخانه دريافت شد و پس از داوري اساتيد ، 140 مقاله براي ارائه به صورت سخنراني و پوستر پذيرفته گرديد.
دبير كنفرانس اظهار داشت : '' الكترونيك قدرت و كاربردها '' يكي از محورهاي اصلي كنفرانس است كه شامل زيرشاخه هاي: كنترل و توپولوژي هاي جديد مبدل، مبدل هاي رزونانسي ،مبدل هاي ماتريسي،
مبدل هاي چندسطحه،مبدل هاي مورد استفاده در كاربردهاي خاص،سيستم هاي تامين و ذخيره انرژي،كيفيت توان و مسائل EMI / EMC و راه حل ها ،الكترونيك قدرت در سيستم هاي قدرت، الكترونيك قدرت براي انرژي هاي تجديدپذير، توليدات پراكنده و ميگروگريدها،مدل سازي، شبيه سازي و كنترل مبدل هاي قدرت،
قطعات نيمه رساناي قدرت،يكپارچه سازي، بسته بندي و مديريت حرارتي،خطوط انتقال بي سيم،توان پالسي،الكترونيك قدرت پزشكي، مديريت خطا و قابليت اطمينان مبدل هاي الكترونيك قدرت، و آموزش در الكترونيك قدرت مي باشد.
دكتر فرجاه ادامه داد : ''درايوهاي الكتريكي'' ديگر محور اصلي كنفرانس است كه شامل :طراحي و بهينه سازي ماشين هاي الكتريكي،
درايوهاي سرعت قابل تنظيم،درايوها و ماشين هاي الكتريكي خاص، مانيتورينگ شرايط و تشخيص ماشين هاي الكتريكي،سنسورها و مشاهده گر ها براي درايوهاي الكتريكي،درايورهاي سيستم هاي كشش/دفع، درايورهاي دريايي و زيردريايي، مكاترونيك، روباتيك و كنترل حركت مي باشد.
دكتر Lauric Garbuio و پروفسور Jean-Luc Schanen از فرانسه از سخنرانان كليدي اين كنفرانس بودند وهمزمان با كنفرانس دو نشست تخصصي درخصوص مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم وفناوري و مشكلات بخش صنعت اجرا گرديد.

تاریخ: ۱۴:۵۷ - ۰۲/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۲۸۸