یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

تقدير از برگزيدگان جشنواره ملي حركت

در مراسمي با حضور رئيس دانشگاه شيراز از انجمن هاي علمي برگزيده يازدهمين جشنواره ملي حركت تقدير شد.
رئيس دانشگاه شيراز در اين مراسم گفت: با وجود محدوديت هاي بودجه اي سال آينده به صورت كامل از فعاليت هاي انجمن هاي علمي حمايت مي شود تا اين مجموعه ها گسترش يابد.
دكتر حميد نادگران افزود: مكاتباتي هم با وزارت علوم صورت مي گيرد تا برگزيدگان جشنواره ملي حركت بتواند از امتياز ويژه مانند ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر بهره ببرند.
وي يادآور شد: انجام طرح هاي پژوهشي فاخر در دستور كار دانشگاه شيراز قرار داد و اين دانشگاه موفق شده در حوزه پژوهش هاي بين المللي با پيشي گرفتن از دانشگاه تهران در جايگاه دوم كشور قرار بگيرد.
رئيس دانشگاه شيراز گفت: شكستن تحريم هاي ظالمانه جز از طريق ديپلماسي علمي امكان پذير نيست و براي حضور در فضاي بين المللي و رقابت در اين عرصه بايد حرفي نو و علمي براي گفتن داشته باشيم.
وي ادامه داد: براي كشف و حمايت از ايده هاي خلاق دانشگاهيان برنامه ريزي انجام شده تا اين ايده ها براي گره گشايي از مسايل و مشكلات جامعه وصنعت اجرايي شود.
رئيس مركز حمايت از فعاليت هاي علمي دانشجويان دانشگاه شيراز هم در اين مراسم گفت: هم اكنون 2 هزار دانشجوي كوشا، نخبه و توانمند در انجمن هاي علمي دانشگاه شيراز مشغول به فعاليت هستند.
خانم دكتر محبوبه البرزي، حضور اساتيد مشاور براي هر انجمن علمي را از نقاط قوي فعاليت در اين انجمن ها دانست و گفت: شركت دانشجويان در انجمن هاي علمي، زمينه ساز شكوفايي استعدادها و آمادگي ها براي فعاليت و اشتغال پس از اتمام تحصيلات دانشگاهي است.
وي ادامه داد: دانشگاه شيراز در يازدهمين جشنواره ملي حركت كه در اصفهان برگزار شد يك هزارو 327 اثر را ارائه داد و موفق شد از بين 9 هزار واحد انجمن علمي سراسر كشور ، با كسب 12 مقام و براي دومين سال پياپي در صدر دانشگاه هاي كشور قرار بگيرد.
رئيس مركز حمايت از فعاليت هاي علمي دانشجويان دانشگاه شيراز اظهار داشت: اين آثار در زمينه هاي متعدد از جمله كارگاه هاي آموزشي، رويدادهاي علمي، نمايشگاه، گفت و گوي علمي تخصصي، ارتباطات و همكاري هاي علمي، نشريه، كتاب، اختراع و ابتكار بود.

تاریخ: ۱۸:۱۵ - ۱۳/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۴۸۵