یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

اعطاي جايزه بين المللي Suffrage Science in Science and Technology به خانم دكتر موسوي نسب ، استاد دانشگاه شيراز

خانم دكتر مرضيه موسوي نسب ، استاد تمام علوم و صنايع غذايي و مؤسس و رييس گروه پژوهشي فرآوري آبزيان دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز موفق شد جايزه علوم سافريج ٢٠١٩ را كسب كند.
جايزه Suffrage Science in Science and Technology مورد حمايت دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي برتر انگلستان از جمله امپريال كالج و آي بي ام و مركز تحقيقات پزشكي لندن بوده و در دسته بندي هاي علوم پايه، مهندسي و علوم پزشكي به زنان دانشمند دنيا اختصاص مي يابد. اين نشان افتخار هر دو سال يكبار از يك بانوي دانشمند به ديگر بانوي علمي منتقل مي شود.
دكتر موسوي نسب (فارغ التحصيل از دانشگاه هاي شيراز و مك گيل كانادا) تحقيقات فراواني در حوزه ميكروبيولوژي و بيوتكنولوژي غذايي، ميكروبيولوژي صنعتي و تكنولوژي شيلات داشته است. وي در اين راستا بيش از ٢٥٠ مقاله علمي داشته و بيش از ٦٠ دانشجوي تحصيلات تكميلي راهنمايي كرده است.
پيش از اين دكتر زهره عظيمي فر، دانشيار دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز، جايزه علوم سافريج سال ٢٠١٧ را دريافت نمود.

تاریخ: ۱۳:۳۰ - ۱۹/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۵۹۷