دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۸

نشست خبري رئيس دانشگاه شيراز و تقدير از فعالان رسانه

در روزهاي پاياني سال 1397 ، دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز در جمع خبرنگاران حضور يافت و به پرسش هاي آنان در زمينه هاي مختلف پاسخ گفت.
در اين آيين كه با حضور دكتر جواد تشخوريان ، مدير روابط عمومي و حوزه رياست دانشگاه ترتيب يافت ، از فعالان رسانه اي تقدير شد.
رئيس دانشگاه شيراز در اين نشست با اشاره به فعاليت هاي برج كارآفريني در اين دانشگاه گفت: با توجه به اهميت علوم انساني؛ مقدمات ايجاد برج علوم انساني در اين دانشگاه فراهم شده است.
دكتر نادگران افزود: يكي از رويكرد هايي كه به دنبال آن هستيم مهارت آموزي است و اين امر با بازنگري و بهينه سازي رشته ها در حال انجام است.
وي اظهار داشت: با توجه به ميزان اقبالي كه رشته ها در جامعه دارند برخي از آنها داراي اولويت اصلي هستند و برخي نيز در اولويت هاي بعدي قرار مي گيرند.
رئيس دانشگاه شيراز با بيان اين كه هيچ رشته اي در اين دانشگاه تعطيل نخواهد شد ، تاكيد كرد: رشته هايي كه بازار كار آنها اشباع شده است در حال بازنگري هستند.
دكتر نادگران در بخش ديگري از سخنان خود گفت: افزون بر 15 ميليارد تومان اعتبار براي فعاليت هاي پژوهشي اين دانشگاه در نظر گرفته شده است كه مبلغي بسيار ناچيز است.
وي ادامه داد: يكي از برنامه هايي كه در سال 98 مدنظر دانشگاه شيراز است بهبود وضعيت اعتبارات پژوهشي است.
رئيس دانشگاه شيراز گفت: بودجه پژوهشي كه به دانشگاه شيراز اختصاص يافته است در مقابل تورم و گراني محصولات اوليه مورد نياز اساتيد و دانشجويان بسيار ناچيز است، اما در تخصيص بودجه پژوهشي سعي شده است كه علاوه بر بخش پژوهش، فرصت ها و سفرهاي مطالعاتي نيز در نظر گرفته شود.
وي اظهار داشت: تفاهم نامه هاي مختلفي بين دانشگاه شيراز و دستگاه هاي اجرايي استان منعقد و بخشي از تعهدات مالي نيز كه در قالب اين تفاهم نامه ها منعقد شده بود پرداخت شده است.
دكتر نادگران گفت: اين دانشگاه 20 تفاهم نامه با دستگاه هاي اجرايي امضا كرده كه منجر به 46 طرح به ارزش دو ميليارد و 800 ميليون تومان خواهد شد.
وي يادآور شد: دانشگاه شيراز مجري سه طرح در حوزه نفت و پتروشيمي است كه اين طرح ها نيز افزون بر 40 ميليارد تومان ارزش گذاري شده اند.
رئيس دانشگاه شيراز در ادامه گفت: رويكرد اصلي اين دانشگاه حركت به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم و خروج از پوسته سنتي و قديمي است.
وي اظهار داشت: دانشگاه هاي نسل اول، عموما آموزشي و مبتني بر فعاليت هاي تعليمي، و دانشگاه هاي نسل دوم، عموما پژوهشي و مبتني بر فعاليت هاي تحقيقاتي بودند. دانشگاه هاي نسل سوم، عموما كارآفرين و مبتني بر كارآفريني و حل مسائل جامعه با رويكرد علمي و نظام يافته در تعامل با محيط پيراموني هستند.
دكتر نادگران تاكيد كرد: دانشگاه شيراز با داشتن بيش از 17 هزار دانشجو در 75 رشته تحصيلي و بيش از 350 رشته - گرايش در قالب 15 دانشكده رتبه سوم را در ميان دانشگاه هاي جهان اسلام را دارد و بر اساس رتبه بندي هاي بين المللي در ميان 10 هزار دانشگاه جهان، جايگاه 500 را به خود اختصاص داده است.
وي تاكيد كرد: بر اساس ارزيابي هاي صورت گرفته رشد توليد مقالات علمي در دانشگاه شيراز 300 درصد رشد داشته و طي سال 97 نيز مقالات علمي داغ 200 درصد رشد داشته است.
دكتر نادگران با اشاره به ديپلماسي علمي و ورزشي كشور اظهار داشت: اين دانشگاه با دانشگاه هاي مختلفي از جمله آلمان، تركيه، گرجستان و مجارستان فعاليت هاي مشتركي در زمينه هاي علمي دنبال مي كند و در سال گذشته نيز عليرغم محدوديت هاي بودجه اي ، 5 استاد به فرصت مطالعاتي خارج از كشور اعزام شده اند.
رئيس دانشگاه شيراز گفت: اين دانشگاه، تربيت نيروي انساني متعهد، متخصص و ماهر و به كار گيري عنصرخلاقيت و تفكر در كارآفريني و انجام فعاليت هاي دانش بنيان مبتني بر توليد ثروت و رفاه را از اهداف اصلي خود قرار داده است و معتقديم كه اين امر فقط مي تواند بخشي از نقشه راه آموزش و پژوهش كشور براي تداوم حيات در صحنه بين المللي باشد.
دكتر تشخوريان ، مدير روابط عمومي دانشگاه شيراز هم در ابتداي اين مراسم به مأموريت مشترك رسانه و دانشگاه در آگاهي بخشي به جامعه اشاره كرد و گفت : وجود 17 هزار جوان دانشجو در دانشگاه شيراز را ظرفيتي بزرگ براي ايجاد نشاط و اميدبخشي در جامعه توصيف كرد.
وي در جمع اصحاب رسانه، با اشاره به ظرفيت هاي بالاي دانشگاه شيراز، خواستار انعكاس اين قابليت ها شد و اظهار داشت: رسانه و دانشگاه درزمينهٔ آگاهي بخشي به جامعه يك رسالت مشترك در 2 سطح متفاوت دارند و براي تقويت اين رسالت، ارتباط بيشتر اين دو ضروري است.
دكتر تشخوريان بابيان اينكه اتفاقات روي داده در دانشگاه توسط رسانه قابل انتقال به جامعه خواهد بود، بيان داشت: دانشگاه شيراز به عنوان يك دانشگاه طراز نخست در سطح كشور، در تصميم سازي هاي كلان كشور در امور گوناگون نقشي اساسي دارد و انتظار مي رود اين نقش آفريني ها توسط رسانه ها اطلاع رساني شود.
مدير روابط عمومي دانشگاه شيراز همچنين گفت: اين دانشگاه با داشتن 17 هزار جوان دانشجو، محفلي اميدبخش و نشاط آفرين است كه اين اميدبخشي را همانند المپياد ورزشي دانشجويان، مي تواند به جامعه نيز منتقل كند.
دكتر تشخوريان خاطرنشان كرد: تمام تحولات علمي، آموزشي، فرهنگي، اجتماعي و... از دانشگاه آغاز مي شود و دانشگاه شيراز در اين عرصه پيشرو است كه با كمك اصحاب رسانه مي توان سير اين تحولات را با اطلاع رساني دقيق و سريع، سرعت بخشيد.
در اين نشست، خبرنگاران در يك فضاي صميمي به بيان ديدگاه ها و پيشنهادات خود پرداختند و مسئولان دانشگاه شيراز به آنها پاسخ دادند.
اهداي گل و هدايا به خبرنگاران و عكاسان پايان بخش مراسم بود.

تاریخ: ۱۲:۰۸ - ۲۱/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۶۱۲