پنج شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸

انتشار كتاب جديد توسط دكتر سيد مجتبي زبرجد

كتاب جديد دكتر سيد مجتبي زبرجد ، استاد دانشگاه شيراز با عنوان ''رفتار مكانيكي مواد مهندسي (فلزات، سراميك ها، پليمرها و كامپوزيت ها)'' منتشر شد.
اين كتاب توسط يواخيم روسلر، هارالد هاردرس ومارتين بكر تاليف شده و دكتر سيدمجتبي زبرجد (استاد دانشگاه شيراز)، مهندس اشكان نحوي بياني، مهندس عليرضا كاوياني و مهندس شقايق بكتاشيان ترجمه شده است.
كتاب ''رفتار مكانيكي مواد مهندسي : را انتشارات واژگان خرد در 500 صفحه منتشر كرده است.
به گفته ي دكتر زبرجد، نظر به اهميت و جايگاه مواد در زندگي امروزي، وجود كتاب هايي كه در حوزه هاي علوم و مهندسي به معرفي رفتار فيزيكي و مكانيكي مواد بپردازند، ضرورتي اجتناب ناپذير است. ازاين رو، كتاب حاضر كه توسط يوآخيم روسلر، هارالد هاردرس و مارتين بِكِر در سال 2007 تأليف شده است، ترجمه و به جامعه علمي كشور تقديم مي شود.
هدف اصلي اين كتاب، آشنا ساختن دانشجويان، مهندسان و صنعتگران با رفتار مكانيكي مواد مهندسي مي باشد.
اين كتاب از 13 فصل اصلي و 4 پيوست تشكيل شده است كه تمام مباحث لازم از مقدماتي تا پيشرفته را دربرمي گيرد و خواننده را از مراجعه به ساير منابع تا حدود زيادي بي نياز مي سازد.
روان بودن متن كتاب از لحاظ روابط رياضي و همچنين استفاده از شكل ها، نمودارها و جداول متعدد و منحصر بفرد، كتاب حاضر را به مرجعي كامل براي مطالعه ي رفتار مكانيكي مواد مهندسي براي تمام پژوهشگران و به خصوص دانشجويان مهندسي مواد و مهندسي مكانيك تبديل كرده است.
ارائه ي پيوست ها، تمرينهاي كاربردي و پاسخ آنها در انتهاي كتاب نيز روند تفهيم مطالب را سهولت بخشيده است.
شايان ذكر است كه در ترجمه ي كتاب حاضر تلاش شده است كه علاوه بر رعايت امانت در حفظ معناي متن اصلي، ترجمه به صورت متني شيوا و روان درآيد تا خواننده دچار سردرگمي نگردد.
همچنين سعي شده است كه استفاده از معادل فارسي كلمات لاتين در كليه فصول كتاب رعايت گردد. در همين راستا، براي آشنايي خوانندگان با كلمات لاتين، اين كلمات به صورت زيروند آورده شده اند.
شايان توجه است دكتر سيدمجتبي زبرجد هم اكنون با مرتبه ي علمي استادي در بخش مهندسي مواد دانشكده مهندسي دانشگاه شيراز مشغول به تدريس و پژوهش مي باشند.
چاپ بيش از 150 مقاله در مجلات بين المللي و ارائه بيش از 100 مقاله در كنفرانس هاي بين المللي و ملي، تأليف چهار عنوان كتاب در زمينه هاي شكل دهي فلزات، مواد پيشرفته، نانولوله هاي كربني و نانوكامپوزيت هاي پليمري و ويراستاري چندين كتاب در زمينه هاي مختلف مهندسي مواد، انجام بيش از 50 طرح پژوهشي ـ صنعتي، راهنمايي بيش از 100 پايان نامه كارشناسي ارشد و دكتري عمدتا در دانشگاه فردوسي مشهد و دانشگاه شيراز و عضويت در هيأت تحريريه چندين مجله ملي در كارنامه علمي دكتر سيدمجتبي زبرجد به چشم مي خورد.

تاریخ: ۱۵:۲۲ - ۲۱/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۲۲۹