چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸

پيام نوروزي رياست دانشگاه شيراز

ز كوي يار مي آيد نسيم باد نوروزي

از اين باد ار مدد خواهي چراغ دل برافروزي

حمد و سپاس جان آفرين پاك را كه چرخش فصل ها در دست قدرت اوست...!

بهاري ديگر فرا رسيده است. طبيعت رداي سبز پوشيده و زمين دوباره نفس كشيده است. در اين هنگامه ي رويش، نسيم روح بخش بهاري، پيام خداوند رحمان را كه تغيير و تحول به سوي خوبي هاست، در گوشِ جان انسان نجوا مي كند و همگان را به هم سويي با طبيعت و حركت در مسير تكامل فرامي خواند و نهاد پژوهش گر و نوجوي انسان را برمي انگيزاند.

در اين ميان چه بسيارند افراد بهارانديشي كه رويش دوباره ي طبيعت، الهام بخش انديشه و ژرفاي احساساتشان مي شود. جوانه ي رويش انسان هاي خلاق و نوآور بس باشكوه تر و ماندگارتر از رويش طبيعت است و رويش بهاري، با همه بزرگي اش، به شكوه رويش نوآورانه ي انساني غبطه مي خورد و در برابر آفرينندگي او سر تعظيم فرومي آورد.

خداوند را شاكريم كه افتخار هم نشيني و بهره مندي از فرهيختگان و دانشمندان تراز اول كشور را در دانشگاه شيراز نصيبمان كرده است. در سال ۹۷ عليرغم تنگناهاي مختلف، جامعه ي بزرگ دانشگاه شيراز توانسته است با تلاشي مضاعف و همتي مثال زدني براي تحقق اهداف متعالي خويش در جهت سياست هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي، اعتلاي علمي و فرهنگي، رشد و بالندگي تحقيقات و فناوري، و ارتقاي خدمات رساني به آحاد جامعه ي دانشگاهي و به ويژه دانشجويان كوشا و پرتلاش، گام هاي بلندي بردارد و به موفقيت هاي چشمگيري دست يابد كه از آن جمله مي توان به برنامه هاي دانشگاه مانند رشد دويست درصدي تحقيقات كيفي و فاخر، استفاده از دانش آموختگان دانشگاه، بازديد فرهيختگان علمي داخل و خارج از كشور از دانشگاه، برگزاري همايش هاي علمي ملي و بين المللي، تجهيز آزمايشگاه مركزي دانشگاه و برگزاري چهاردهمين المپياد ورزشي دانشجويان سراسر كشور اشاره كرد كه اين همه، مرهون حركت جهادي و دلسوزي هاي عزيزان دانشگاهي اعم از استادان، كاركنان و دانشجويان گرامي است.

اينجانب ضمن تقدير و تشكر از زحمات همكارانم در سال گذشته، فرارسيدن سال نو را به جامعه ي دانشگاهي، استادان، كاركنان و دانشجويان دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض مي نمايم. سالي سرشار از موفقيت و بهروزي براي ملت ايران آرزومندم و از خداوند متعال مي خواهم تا اين ملت سرافراز را در مسير رشد، سازندگي و دستيابي به موفقيت هاي علمي هادي و حامي باشد.

حميد نادگران

رئيس دانشگاه شيراز