یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

پيام تسليت رئيس دانشگاه در پي درگذشت دكتر اسدي

بازگشت همه به سوي اوست...!
از شمار دو چشم يك تن كم وز شمار خرد هزاران بيش

درگذشت ناگهاني دانشمند گرانمايه و استاد فرزانه، دكتر مظفر اسدي، شيميدان برجسته ي كشور و استاد شيمي دانشگاه شيراز، جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور را سوگوار كرد. بدون ترديد اين واقعه ي اسفناك، ضايعه اي عظيم در مجموعه ي علمي و فناوري كشور و فقداني جبران ناپذير براي جامعه ي بزرگ دانشگاه شيراز است.
شادروان دكتر مظفر اسدي، عمر گران بهاي خود را صرف تعليم و تعلم فرزندان اين سرزمين نمود و همواره در ارتقاي سطح علمي اين دانشگاه مؤثر و نقش آفرين بود. آثار علمي و پژوهش هاي ارزشمند ايشان، مانند چراغ روشني پيش پاي جويندگان دانش و به منزله ي الگوي استواري از تحقيق علمي نزد پژوهشگران، ماندگار خواهد بود.

اينجانب با اندوهي فراوان، درگذشت اين استاد فرهيخته و اسوه ي اخلاق را نخست به خانواده ي مكرم ايشان و سپس به جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور، به ويژه همكاران ارجمندم و دانشجويان عزيز ايشان در دانشگاه شيراز تسليت عرض نموده، براي آن جاودان نام غفران و رحمت الهي و براي بازماندگان صبر و آرامش و عزت و سلامت از خداوند متعال خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز