یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

ديدار رئيس دانشگاه شيراز با استاندار فارس

در نخستين روزهاي سال 1398 دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز با حضور در استانداري فارس، با دكتر رحيمي استاندار فارس به ديدار و گفتگو پرداخت.
در اين نشست دكتر بهادر رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز، دكتر شريف رئيس نخبگان استان فارس، دكتر مر رئيس پارك علم و فناوري استان فارس و دكتر دانش منش رئيس دانشگاه جامع علمي كابردي استان فارس حضور داشتند.
دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز با اشاره به گوشه اي از توانمندي هاي اين دانشگاه، در زمينه هاي مختلف بر آمادگي دانشگاه شيراز براي ارائه راهكارهاي علمي جهت برون رفت از چالش هاي موجود تأكيد كرد.
وي با اشاره به نامگذاري سال 1398 به نام سال ''رونق توليد'' گفت: ''دانشگاه شيراز با تأكيد بر نوآوري و ارائه مهارت هاي كارآفريني به دنبال آن است كه اين شعار بيش از پيش تحقق يابد.''
دكتر رحيمي استاندار فارس هم از دانشگاهيان استان خواست كه براي پيشرفت و توسعه پايدار همه جانبه استان و كشور تلاش كنند.

تاریخ: ۱۱:۵۲ - ۱۰/۰۱/۱۳۹۸   بازدید: ۶۲۱