دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

دانشگاه شيراز ، ميزبان جشنواره فيلم كوتاه و عكس دانشجويان سراسر كشور

هشتمين جشنواره فيلم كوتاه و عكس دانشجويان سراسر كشور (اميد)، ۸ تا ۱۰ ارديبهشت امسال به ميزباني دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
دكتر سيدمجتبي واعظي ، معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه شيراز با اعلام اين خبر گفت : اين رويداد ملي دانشجويي، با هدف شناسايي، حمايت، تقدير و پرورش استعدادهاي درخشان حوزه فيلم و عكس و همچنين ايجاد فضاي پر شور و نشاط در بين دانشجويان سراسر كشور با رقابت در يك عرصه فرهنگي و هنري، اجرا مي گردد.
وي، با بيان اينكه هشتمين جشنواره فيلم كوتاه و عكس دانشجويان سراسر كشور با همكاري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و ستاد مبارزه با مواد مخدر وزارت كشور برگزار مي شود ؛ خاطر نشان كرد : در دو موضوع آزاد و ويژه، در سه بخش فيلم كوتاه، فيلمنامه و عكس دانشجويان به رقابت مي پردازند.
دكتر واعظي اظهار داشت : به سبب اهميت پرداختن به موضوع پيشگيري از سوء مصرف مواد مخدر و ساير آسيب هاي اجتماعي با استفاده از زبان هنر، اين موضوع در قالب بخش ويژه جشنواره هشتم قرار گرفته است.
معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه شيراز گفت : پس از فراخوان ،
ثبت آثار از طريق وب سايت جشنواره (www.omidfestival.ir) صورت پذيرفت و در مجموع ۴۰۸ اثر در بخش فيلم، ۱۰۵ اثر در بخش فيلمنامه و ۲۱۷۸ عكس در بخش عكس ثبت شد كه نشان از استقبال گسترده ي دانشجويان هنرمند از سراسر كشور است.

تاریخ: ۱۴:۴۶ - ۲۴/۰۱/۱۳۹۸   بازدید: ۱۸۵