دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

حضور استاد دانشگاه كلن آلمان در بخش شيمي دانشگاه شيراز براي دوره فرصت مطالعاتي

پروفسور دكتر اكسل كلاين، استاد دانشگاه كلن آلمان در بخش شيمي دانشگاه شيراز جهت دوره فرصت مطالعاتي حضور يافت.
حضور يك استاد از آلمان - كه خود مهد علم شيمي مي باشد- به عنوان فرصت مطالعاتي در بخش شيمي دانشگاه شيراز؛ نشان دهنده پيشرفت علمي كشور بوده و به طور متقابل مي تواند باعث توسعه فعاليت هاي تحقيقاتي بين المللي گردد.
هدف پروفسور كلاين از اين سفر تحقيقاتي، انجام پروژه مشترك درباره ''حلاليت كمپلكس هاي آلي فلزي تركيبات حاوي فلزات واسطه '' با همكاري گروه تحقيقاتي دكتر امين رضا ذوالقدر، استاد شيمي دانشگاه شيراز است.
بررسي حلاليت اين تركيبات به دليل نقش آن ها در ممانعت از تكثير سلولهاي سرطاني مي تواند بسيار حائز اهميت باشد.حمايت مالي اين پروژه توسط برنامه تبادل آكادميك آلمان (DAAD) فراهم شده است.
از ديگر برنامه هاي اين استاد دانشگاه آلمان، برگزاري سمينارها، كارگاه هاي آموزشي، معرفي برنامه هاي DAAD و بحث و تبادل نظر با ساير اساتيد دانشگاه شيراز براي انجام پروژه هاي تحقيقاتي مشترك مي باشد.
شايان توجه است ، پروفسور كلاين، دكتري خود را در سال 1994 در دانشگاه اشتوتگارت اخذ كرد و سپس تا سال 2001 به عنوان محقق پسا دكتري در دانشگاه آمستردام فعاليت نمود.
از سال 2004 تاكنون به عنوان استاد شيمي در دانشگاه كلن آلمان مشغول فعاليت مي باشند. پروفسور كلاين در تاليف بيش از 180 مقاله تحقيقاتي، مقاله مروري و كتاب مشاركت داشته اند. وي همكار سردبير دو مجله شيمي مي باشند و همچنين به عنوان داور براي آژانس هاي تامين گرنت (Humboldt, DFG, DAAD) فعاليت دارند.
گفتني است بخش شيمي دانشگاه شيراز همواره در گرايش هاي مختلف فعال بوده و تاكنون دو برنده جايزه نوبل شيمي (لينوس پاولينگ و روبرت هوبر) نيز در اين بخش حضور داشته اند. بسياري از فارغ التحصيلان اين بخش هم اكنون در دانشگاه هاي معتبر ايران و جهان مشغول فعاليت مي باشند.
   تاریخ: ۱۵:۳۰ - ۲۴/۰۱/۱۳۹۸   بازدید: ۵۰۸