دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

ديدار رئيس و اعضاي هيات رئيسه دانشگاه شيراز با نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز

در ديدار رييس و اعضاي هيات رييسه دانشگاه شيراز با نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز در سال جديد، بر تلاش دانشگاه ها براي توسعه و پيشرفت همه جانبه استان فارس تاكيد شد.
نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز با قدرداني از دانشگاهيان شيراز، پيرامون موضوع آمايش آموزش عالي مطالبي را بيان و خاطر نشان كرد : ضروري است كه براي اجراي اين مهم به همه ي ظرفيت هاي استان توجه شود و با نگاه آينده نگرانه ، براي ارتقا و توسعه آموزش عالي، متناسب با سطح كشور تلاش صورت گيرد.
آيت الله دكتر «لطف الله دژكام» با اشاره به گستردگي استان فارس، عزم جدي و همت والاي استادان و مسوولان در سطح استان را خواستار شد و افزود: رويكرد دانشگاه ها بايد به سمت ارتقا و توسعه سطح علمي پيش برود.
وي از خداوند متعال، سربلندي و موفقيت همه دانشگاهيان را در سال جديد خواستار شد.
رييس دانشگاه شيراز نيز در اين ديدار با تبريك فرا رسيدن سال جديد و اعياد شعبانيه، گزارش كوتاهي از اقدامات موثر دانشگاه را بيان كرد.
دكتر حميد نادگران گفت: تلاش مجموعه دانشگاه شيراز براي بهبود و گسترش كارآفريني ، نوآوري ، اشتغال و كاهش وابستگي به به بودجه هاي دولتي و پول نفت است .
وي افزود : براي تحقق اين مهم، طرح هاي متنوعي در دانشگاه شيراز اجرا مي شود كه از جمله ي آنها مي توان به راه اندازي نيروگاه خورشيدي در دانشكده هاي كشاورزي و دامپزشكي اشاره كرد.
حجت الاسلام والمسلمين نيري، مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز ، دكتر افشاريفر ، قائم مقام رئيس ومعاون آموزشي و تحصيلات تكميلي ، دكتر ستايش، معاون اداري مالي و سرپرست معاونت برنامه ريزي و توسعه ، دكتر زبرجد، معاون پژوهش و فناوري دكتر واعظي ، معاون فرهنگي و دانشجويي و دكتر تشخوريان ، مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه شيراز نيز در اين ديدار حضور داشتند و به بيان ديدگاه هاي خويش پرداختند.

تاریخ: ۱۲:۳۱ - ۲۵/۰۱/۱۳۹۸   بازدید: ۴۸۵