دریافت اطلاعات ...

شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹

حضور رئيس دانشگاه شيراز در جشن دانش آموختگي دانشجويان

مراسم دانش آموختگي دانشجويان دانشگاه شيراز با حضور دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز در مجتمع فرهنگي رفاهي اين دانشگاه برگزار شد.
دكتر عليرضا افشاريفر ، قائم مقام رئيس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز گفت : امسال حدود 4 هزار نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز در مقاطع مختلف كارشناسي ، كارشناسي ارشد و دكتري فارغ التحصيل شدند.
وي افزود : همزمان با اين مراسم ، اعضاي هيات علمي نمونه آموزشي سال 97 در دانشكده هاي مختلف ، معرفي و از آنها تقدير به عمل آمد.
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز ادامه داد : دكتر فتح اله زارع خليلي از دانشكده هنر و معماري؛ دكتر يوسف نظري ،دكتر محمد مرادي و دكتر غلامحسين شاهيني از دانشكده ادبيات و علوم انساني؛ دكتر محمدتقي عباسي شوازي ، دكتر حبيب اله رعنايي و دكتر سعيد نگهبان از دانشكده اقتصاد، مديريت و علوم اجتماعي؛ دكتر علي حاجي محمدي ، دكتر محمد موذني و دكتر نصراله احمدي از دانشكده دامپزشكي؛ دكتر قاسم سليمي ، دكتر محمدحسن كريمي و دكتر مريم كوشكي از دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي ؛ دكتر محمدجواد عابديني و دكتر محمدجعفر هاديانفرد از دانشكده مهندسي؛ دكتر احسان آزادي ، دكتر احمد پيروزمند و دكتر محمد اسلامي از دانشكده مهندسي مكانيك؛ دكتر علي ثامني از دانشكده الهيات و معارف اسلامي؛ دكتر حجت مبين از دانشكده حقوق و علوم سياسي ؛ دكتر احمد پوست فروش ، دكتر غلامحسين اسلام زاده ، دكتر سينا اسدي ، دكتر عليرضا نعمت الهي ، دكتر هما رجائي و دكتر عليرضا سرداريان از دانشكده علوم؛ دكتر هومن راضي ، دكتر مريم آل عصفور، دكتر كورش رضايي مقدم ، دكتر عليرضا شهسوار و دكتر روجا صفائيان از دانشكده كشاورزي؛ دكتر مجتبي قائدي از دانشكده مهندسي شيمي، نفت وگاز؛ دكتر كورش زيارتي ، دكتر عليرضا ياحقي و دكتر مريم دهقاني از دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر؛ و دكتر زهرا حسيني از دانشكده مهندسي فناوري نوين؛ اعضاي هيأت علمي نمونه آموزشي سال 97 دانشگاه شيراز به شمار مي روند.
به گفته ي دكتر افشاري فر، مراسم دانش آموختگي دانشكده هاي مختلف دانشگاه شيراز از شنبه 24 فروردين آغاز شده و تا شنبه 14 اردي بهشت ماه 98 ادامه دارد.
   تاریخ: ۲۰:۲۶ - ۲۸/۰۱/۱۳۹۸   بازدید: ۱۱۰۸