شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸

ورود وزير علوم به شيراز

لحظاتي پيش، دكتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري و هيات همراه وارد فرودگاه بين المللي شهيد دستغيب شيراز شدند.
استاندار فارس ، دكتر حميد نادگران، رييس دانشگاه شيراز و جمعي از روساي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان فارس در آيين استقبال حضور داشتند.
وزير علوم در اين سفر با دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه شيراز به گفتگو خواهد نشست.
زيارت حضرت احمد ابن موسي شاهچراغ (عليه السلام)، شركت در برنامه يادروز سعدي، ديدار با آيت الله دژكام، نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز، بازديد از مركز آموزش عالي فيروزآباد، دانشگاه جهرم، دانشگاه فسا، مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري (ISC )، پارك علم و فناوري استان فارس و دانشگاه صنعتي شيراز؛ از ديگر برنامه هاي سفر 3روزه ي دكتر غلامي به استان فارس است.
قرار است در اين سفر مراسم آغاز ساخت نيروگاه خورشيدي دانشگاه شيراز با حضور وزير علوم برگزار شود.
اين طرح با سرمايه گذاري خارجي 20 ميليون يورويي بخش خصوصي در مدت 6ماه اجرا مي شود.
   تاریخ: ۲۲:۳۱ - ۳۱/۰۱/۱۳۹۸   بازدید: ۴۹۸