پنج شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

سفر دكتر غلامي به جهرم

دكتر غلامي در جمع اساتيد و مسئولان شهرستان جهرم تاكيد كرد:
''اجراي طرح سامان دهي آموزش عالي؛ زمينه ساز افزايش استانداردها در زيرنظام ها''
وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: اجراي طرح سامان دهي آموزش عالي، سبب افزايش استانداردها در سطوح مختلف و زيرنظام هاي آموزش عالي مي شود و شبكه سازي امكانات، توانمندسازي و مهارت افزايي دانشجويان را در پي دارد.
به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم به نقل از دانشگاه شيراز، دكتر منصور غلامي در جريان سفر 3 روزه به استان فارس، ظهر امروز وارد شهرستان جهرم شد و در جمع اساتيد و مسئولان شهرستان جهرم بر ضرورت اجراي طرح سامان دهي آموزش عالي تاكيد كرد و افزود: قطعا هر برنامه اي ممكن است در يك مقطع توجيه داشته باشد، اما پس از گذر زمان نيازمند اصلاح و تكميل است.
وي ادامه داد: بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، طرح سامان دهي آموزش عالي بايد اجرا شود.
وزير علوم اظهار داشت: هم اكنون بالغ بر 2 هزار و 850 دانشگاه و موسسه آموزش عالي در كشور فعال است كه عمدتا شامل مراكز كوچك مي باشند.
دكتر غلامي تصريح كرد: مطالعات و پژوهش هاي علمي نشان مي دهد كه كشور ما در حال حاضر به اين تعداد موسسه و مركز آموزش عالي نياز ندارد و بايد وضعيت آموزش عالي كشور سروسامان پيدا كند.
افزايش سطح كيفي دانش آموختگان و اشتغال فارغ التحصيلان دانشگاهي، ديگر موضوعي بود كه وزير علوم ، تحقيقات و فناوري در جمع دانشگاهيان جهرم به آن پرداخت.
دكتر غلامي خاطرنشان كرد: در راستاي حركت به سمت كيفي سازي و نظارت و ارزيابي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، در يكسال گذشته 50 مركز كه از استاندارد مناسبي برخوردار نبودند تعطيل شد.
در ابتداي اين نشست ، دكتر كامبيز مينايي، سرپرست دانشگاه جهرم، حجت الاسلام و المسلمين دكتر مدبر، امام جمعه جهرم، دكتر رضايي، نماينده مردم جهرم در مجلس شوراي اسلامي و رئيس كميسيون عمران مجلس، دكتر صحرائيان ، فرماندار ويژه جهرم و دو تن از اعضاي هيات علمي به نمايندگي از اساتيد دانشگاه جهرم به بيان سابقه علمي فرهنگي جهرم و توانمندي ها و ظرفيت هاي اين دانشگاه پرداختند.
وزير علوم، تحقيقات و فناوري همچنين پس از اقامه نماز جماعت در مسجد دانشگاه و صرف ناهار در سلف سرويس دانشگاه جهرم ، در يك فضاي صميمي با دانشجويان اين دانشگاه به گفت وگو نشست.
در اين نشست ، دانشجويان دغدغه ها و پرسش هاي خود را درخصوص مسائل رفاهي و دانشجويي بيان كردند و دكتر غلامي به آنها پاسخ داد.
عكس دسته جمعي با دانشجويان، پايان بخش سفر وزير علوم، تحقيقات و فناوري به شهرستان جهرم بود.

تاریخ: ۲۰:۵۱ - ۰۱/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۱۸۰