سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

تلاش براي گسترش ارتباطات دانشگاه شيراز و آلمان

با حضور رايزن فرهنگي سفارت آلمان در مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز ، درخصوص گسترش ارتباطات علمي و فرهنگي ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه هاي آلمان بحث و تبادل نظر شد.
در نشستي با حضور كمپر رايزن فرهنگي سفارت آلمان در ايران، دكتر خاقاني نژاد مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي، دكتر همتي نژاد مدير امور پژوهشي، دكتر تشخوريان رئيس حوزه رياست ومدير روابط عمومي دانشگاه شيراز و همچنين آقاي دكتر ملايري نماينده و رابط دانشگاه در ارتباط با دانشگاه درسدن آلمان ، درباره راهكارهاي گسترش و تعميق همكاري هاي مشترك گفتگو گرديد.
دكتر خاقاني نژاد در اين نشست ، ضمن معرفي دانشگاه شيراز و ارتباط موثر اين دانشگاه با دانشگاه هاي آلمان و خصوصا دانشگاه درسدن ، به راه كارهاي حمايتي سفارت آلمان در بحث صدور رواديد براي دانشجويان تحصيلات تكميلي و اساتيد دانشگاه شيراز اشاره كرد.
رايزن فرهنگي سفارت آلمان هم از برگزاري هفته فرهنگي آلمان در شيراز در آذر ماه سال جاري خبر داد و گفت : دليل انتخاب شهر شيراز براي اين رويداد، سابقه فرهنگي ادبي اين شهر تاريخي در ايران است.

تاریخ: ۱۲:۳۵ - ۰۲/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۳۷۸