سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

پايان سفر سه روزه وزير علوم به استان فارس

دكتر غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري لحظاتي پيش فرودگاه بين المللي شهيد دستغيب شيراز را به مقصد تهران ترك كرد.
در آيين بدرقه وي، استاندار فارس، رييس دانشگاه شيراز و جمعي از روساي دانشگاه هاي استان حضور داشتند.
وزير علوم در اين سفر با دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه هاي فارس به گفتگو پرداخت.
شركت در برنامه يادروز سعدي، ديدار با آيت الله دژكام، نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز، بازديد از مركز آموزش عالي فيروزآباد، دانشگاه جهرم، دانشگاه فسا، مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري (ISC )، پارك علم و فناوري استان فارس و دانشگاه صنعتي شيراز؛ از ديگر برنامه هاي سفر 3روزه ي دكتر غلامي به استان فارس بود.
همچنين در اين سفر مراسم آغاز ساخت نيروگاه خورشيدي دانشگاه شيراز و ساخت خوابگاه دانشجويان دانشگاه صنعتي شيراز با حضور وزير علوم برگزار شد.
   تاریخ: ۲۳:۰۷ - ۰۳/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۴۵۴