شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸

امضاي تفاهم نامه همكاري علمي ميان دانشگاه شيراز و سه دانشگاه مجارستان
دانلود گزارش صداو سیما ضمیمه

همزمان با حضور روساي دانشگاه هاي مجارستان در دانشگاه شيراز و در نشست مشترك هيات مجارستاني با هيات رئيسه دانشگاه شيراز ، تفاهم نامه همكاري علمي ميان دانشگاه شيراز و سه دانشگاه مجارستان به امضا رسيد.
در اين نشست كه در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز ترتيب يافت ؛ درخصوص راه هاي گسترش همكاري هاي علمي و آموزشي دوجانبه بحث و تبادل نظر شد .
دكتر خاقاني نژاد مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز گفت : دانشگاه تكنولوژي و اقتصاد بوداپست (Budapest University of Technology and Economics) ، دانشگاه Eötvös Loránd و Kaposvar سه دانشگاهي بودند كه با دانشگاه شيراز تفاهم نامه همكاري امضا كردند.
وي افزود : تفاهم نامه همكاري با محوريت تبادل استاد و دانشجو ، برگزاري دوره هاي مشترك آموزشي و پژوهشي ، دوره هاي كوتاه مدت آموزش زبان فارسي، آموزش مجازي (الكترونيكي) ،راه هاي ارتقاي توان علمي و آموزشي و انجام فعاليت هاي پژوهشي مشترك منعقد شد.
دكتر خاقاني نژاد ، با اشاره به قدمت 70 ساله و معرفي ظرفيت هاي بين المللي دانشگاه شيراز، اظهار اميدواري كرد : در چارچوب همكاري علمي بين دو دانشگاه، طرفين از ظرفيت ها و تجارب يكديگر استفاده كنند.
مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز بيان داشت: همكاري بين المللي ميان دانشگاه هاي ايران و كشور هاي مختلف براي توسعه و رشد علمي در دستور كار وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است .
در اين مراسم، نمايندگاني از دانشكده هاي كشاورزي، علوم، مهندسي، ادبيات و علوم انساني و علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه شيراز به معرفي توانمندي هاي خود پرداختند.
همچنين به منظور گسترش همكاري هاي علمي ، روساي ۹ دانشگاه مجارستان با روسا و معاونان ۵ دانشگاه و نهاد آموزش عالي فارس ديدار و گفتگو كردند.
در اين نشست كه به ميزباني مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري و پايگاه استنادي علوم جهان اسلام برگزار شد، روسا و معاونين دانشگاه شيراز، دانشگاه علوم پزشكي شيراز، دانشگاه صنعتي، دانشگاه آزاد اسلامي فارس و مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري به معرفي ظرفيت هاي علمي، آموزشي، پژوهشي و فناوري مركز علمي خود به هيات مجارستاني پرداختند.
در اين نشست همچنين زمينه همكاري دانشگاه هاي مجارستان با پايگاه استنادي علوم جهان اسلام و مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري در مباحثي از جمله رتبه بندي دانشگاه ها، تبادل اطلاعات علمي، ثبت نشريات مجارستان در پايگاه استنادي و تاسيس شاخه رايسست در دانشگاه هاي مجارستان با هدف حمايت از كرسي هاي زبان و ادب فارسي بررسي شد.

تاریخ: ۱۴:۵۶ - ۱۴/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۳۸۶