سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

برگزاري نخستين دوره درس مشترك دانشگاه شيراز و دانشگاه صنعتي درسدن آلمان

نخستين دوره درس مشترك تحصيلات تكميلي براي دانشجويان دانشگاه شيراز و دانشگاه صنعتي درسدن آلمان با عنوان يادگيري مشاركتي مجازي يا VCL (Virtual Collaborative Learning) آغاز شد.
دكتر قاسم سليمي عضو هيات علمي بخش مديريت و برنامه ريزي آموزشي دانشگاه شيراز و هماهنگ كننده تيم مجازي دانشگاه شيراز ، هدف از اجراي اين برنامه را ترويج ديپلماسي علم و فناوري و توسعه تعاملات و همكاري هاي بين المللي دانشگاه شيراز با دانشگاه هاي برجسته جهان و در ادامه توسعه تعاملات خلاقانه علمي مشترك با دانشگاه صنعتي درسدن عنوان كرد.
وي افزود : اين دوره با شركت 15 دانشجوي دكتري و كارشناسي ارشد از دانشگاه شيراز و 15 دانشجوي تحصيلات تكميلي از دانشگاه صنعتي درسدن آلمان و با مديريت تدريس آقاي پروفسور اريك شوپ استاد و صاحب كرسي مديريت و انفورماتيك دانشگاه صنعتي درسدن شكل گرفته و تا پايان نيمسال دوم تحصيلي سال جاري ادامه دارد.
محتواي درسي اين دوره بصورت مجازي و آنلاين(برخط) از قبل ضبط شده و نيز همزمان ارائه مي گردد. بر اساس برنامه ريزي آموزشي صورت گرفته در طول درس، دانشجويان بصورت گروههاي 5-6 نفره مشترك از هر دو دانشگاه تعيين و با انتخاب يك محور پژوهشي و تشكيل يك ساختار اجرايي پژوهش با تقسيم مسئوليت بين طرفين و ارائه نظرات و مباحث در تالارهاي گفتگو هاي در فضاهاي مهيا شده فعاليت مي كنند و با برنامه زماني مشخص، سمينار نتايج ارائه مي گردد.
در انتهاي دوره و در پايان ترم با حمايت مالي موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، تيم ايراني به نمايندگي دانشگاه شيراز يك سفر 10 روزه به آلمان و دانشگاه صنعتي درسدن براي ارائه دستاوردها و تعاملات رودر رو با تيم هاي مجازي بين المللي و كسب تجارب بيشتر خواهد داشت و طي اين سفر نتايج مباحث و تجربيات بصورت حضوري تبادل مي گردد.
مديرت اين دوره در ايران به نمايندگي دانشگاه شيراز برعهده دكتر قاسم سليمي مدير پروژه ارتقاي جايگاه دانشگاه شيراز در تراز بين المللي مي باشد. در دانشگاه صنعتي درسدن نيز اين دوره آموزشي با همكاري پروفسور اريك شوپ و دكتر سيدعلي اكبر صفوي استاد دانشگاه شيراز (طراح اولين دانشگاه مجازي كشور) كه براي فرصت مطالعاتي در درسدن به سر مي برد ؛ مديريت شده است.

در مراسم آغاز اين دوره كه در مركز آموزش هاي مجازي دانگاه شيراز ترتيب يافت ؛ پرفسور شوپ در ارتباط با انتظارات و برگزاري اين دوره توضيحاتي ارائه نمود.
دكتر صفوي هم با بيان برنامه درازمدت دانشگاه جهت افزايش تعاملات بين المللي و سرمايه گذاري در آموزش هاي الكترونيكي مواردي براي ارتقاي كيفيت اين دوره مجازي طرح نمود. در پايان اعضاي تيم مجازي VCL = virtual collaborative learning دانشگاه شيراز به معرفي خود پرداختند.
دكتر قاسم سليمي ، عضو هيات علمي بخش مديريت و برنامه ريزي آموزشي دانشگاه شيراز هم به معرفي پيشينه و قدمت اين دانشگاه پرداخت و مطالبي را درخصوص برنامه هاي توسعه اي در سال هاي پيش رو با تاكيد بر امكانات مجازي و ظرفيت هاي علمي سرشار دانشگاه شيراز براي توسعه تعاملات علمي با دانشگاه درسدن، تعاملات بين المللي و تبادل استاد و دانشجو بين دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي و علوم اطلاعات دانشگاه درسدن بيان كرد.

تاریخ: ۱۲:۵۵ - ۱۸/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۷۰۶