شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸

نشست اعضاي شوراي راهبردي تدوين سند توسعه علم، فناوري و نوآوري استان فارس

نخستين نشست اعضاي شوراي راهبردي تدوين سند توسعه علم، فناوري و نوآوري استان فارس در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين نشست با حضور نمايندگاني از دانشگاه علوم پزشكي، دانشگاه صنعتي شيراز، دانشگاه آزاد اسلامي، پارك علم و فناوري فارس، محيط زيست، اتاق بازرگاني و شركت شهرك هاي صنعتي ترتيب يافت.
دكتر سيد مجتبي زبرجد، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز و دكتر دانش منش استاد دانشگاه شيراز و رئيس دانشگاه علمي كاربردي فارس در اين جلسه ، به بيان توضيحاتي در خصوص نحوه شكل گيري پروژه، معرفي تيم هاي اجرايي و وظايف هر كدام پرداختند.
ارائه اطلاعاتي از وضعيت موجود استان فارس ، نحوه تدوين سند در راستاي تضمين اجراي بهتر آن ، لزوم داشتن نگاه مأموريت گرايانه، استفاده دقيق از اسناد بالادستي ملي و استاني، توجه به ارتباط صنعت و دانشگاه ، نگاه كيفي به دستاوردها، بررسي اسناد مشابه و بهره گيري از تجربيات موفق، بازتعريف شاخص ها و لزوم استفاده از نظرات بخش خصوصي از مهمترين موضوعاتي بود كه در نشست اعضاي شوراي راهبردي تدوين سند توسعه علم، فناوري و نوآوري استان فارس درخصوص آنها بحث و تبادل نظر شد.

تاریخ: ۱۳:۵۶ - ۱۸/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۱۵۴