شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸

پيام تسليت رئيس دانشگاه شيراز، در پي درگذشت دكتر شريفي حسيني

بازگشت همه به سوي اوست...!

از شمار دو چشم، يك تن كم
وز شمار خرد، هزاران بيش

درگذشت ناگهاني استاد فرزانه، دكتر صدرالدين شريفي حسيني، استاد پيشكسوت دانشگاه و مؤسس موزه ي تاريخ طبيعي و تكنولوژي دانشگاه شيراز، جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور را به سوگ نشاند. بي شك اين واقعه ي اسفناك، ضايعه اي عظيم در مجموعه ي علمي و فناوري كشور و فقداني جبران ناپذير براي جامعه ي بزرگ دانشگاه شيراز است.
هجران چنين شخصيت ارزنده اي كه تمام عمر پر بركت خود را صرف توسعه ي دانش و پژوهش و تعليم و تعلم فرزندان اين سرزمين نمود و با ارائه ي خدماتي ماندگار، همواره در ارتقاي سطح علمي اين دانشگاه مؤثر و نقش آفرين بود، بسي گران و جانكاه است.
شادروان دكتر صدرالدين شريفي حسيني، با تأسيس موزه هاي تاريخ طبيعي و تكنولوژي دانشگاه شيراز و همچنين موزه و كتابخانه ي آستان قدس احمدي (شاهچراغ)، نام خود را در تاريخ پرافتخار اين مرزوبوم جاودانه ساخت.
آثار قلمي و پژوهش هاي ارزشمند زنده ياد دكتر شريفي حسيني نيز، همواره مانند چراغ روشني پيش پاي پژوهشگران دانش ماندگار خواهد بود. اميد كه همكاران و دانشجويان عزيز با الگوبرداري از منش اين استاد يگانه، راه ايشان را ادامه داده و يادشان را جاري نگاه دارند.
اينجانب با اندوهي فراوان، درگذشت اين استاد فرهيخته را نخست به خانواده ي مكرم ايشان و سپس به جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور، به ويژه همكاران ارجمندم و دانشجويان عزيز ايشان در دانشگاه شيراز تسليت عرض نموده، براي آن مرحوم غفران و رحمت الهي و براي بازماندگان صبر و آرامش از خداوند متعال خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز