پنج شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوري اسلامي حضرت امام خميني(ره) و سالگرد قيام ۱۵ خرداد تسليت باد

به نام خدا

خردادماه هرسال، يادآور دو حادثه ي غمبار و غرورآفرين است. چهاردهم خردادماه، سالروز عروج ملكوتي ابرمردي از فرزندان پيامبر مكرم اسلام است كه در عصر غربت دين خدا، براي احياي اسلام ناب محمدي و حمايت از محرومان و مستضعفان جهان قيام كرد. رهبر آزاده اي كه انديشه و آرمان هاي متعاليش طرحي نو در تاريخ درانداخت و پيروزي انقلاب اسلامي، مهم ترين حاصل سال ها تلاش فكري و جهادي او در عرصه ي احياي دين و اصلاح جامعه بود. از ديگرسو اما، نيمه ي خرداد، سالروز قيام خونين ملت بزرگ ايران در سال ۱۳۴۲ و سرآغاز نهضت اسلامي ايران است.
امروز در آستانه ي سي امين سال درگذشت آن امام راحل (ره) و اوان پنجاه و ششمين سالروز قيام مردمي، شاهديم كه آوازه ي انقلاب شكوهمند اسلامي بيش از پيش در جهان طنين انداز شده و همچنان سخن آن پير فرزانه در گوش زمان جاري است. از همين رو نيمه ي خرداد، موعدي ارزشمند است تا ملت ما باري ديگر با آرمان هاي والاي امام خميني (ره) تجديد ميثاق كرده و با وحدت و همدلي براي آباداني انقلاب اسلامي ايران، همراه و همصدا شويم.
ضمن گرامي داشت ياد و خاطره ي شهداي قيام خونين ۱۵ خرداد، سالروز ارتحال بنيان گذار كبير جمهوري اسلامي، حضرت امام خميني(ره) را تسليت گفته و اميدواريم دانشگاهيان عزيز با پاسداري از آرمان هاي والاي ايشان و خون پاك شهدا، در سايه ي خودباوري، خردورزي و پشتكار براي سرافرازي نام بزرگ ايران در عرصه هاي علم و فناوري اهتمام ورزند.

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۲:۰۸ - ۱۴/۰۳/۱۳۹۸   بازدید: ۱۵۷